Готуємо наукові кадри: напутні слова аспірантам

16 вересня 2019 року
     Відбулася традиційна зустріч керівництва університету, завідувача відділом аспірантури, голови ради аспірантів із перспективною і талановитою молоддю.

     З найкращими побажаннями і настановами виступив перший проректор Ігор Ібатуллін.

     Також перший проректор ознайомив майбутніх аспірантів з тими завданнями, які вони повинні вирішити протягом періоду навчання в аспірантурі. Перший проректор зазначив, що головним завданням є виконання освітньо-наукової програми і проведення дослідної роботи, і як завершальний етап навчання в аспірантурі – вчасний захист дисертаційної роботи. Також він ознайомив майбутніх аспірантів з попереднім планом навчання в аспірантурі. Перший проректор побажав аспірантам успіхів та креативних наукових звершень.

  

     З інформацією про етапи навчання та виконання вимог Кабінету Міністрів України та Міністерства освіти і науки України до вступників звернулася завідувач відділу аспірантури Олена Барабаш.

     Голова ради аспірантів розповіла про перспективи і можливості, які відкриваються перед аспірантами і запросила майбутніх аспірантів до активної життєвої позиції та співпраці.

 

Анна Якимовська
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook