Ректорат: вивчаємо мотивацію до навчання, готуємося до опалювального сезону

16 вересня 2019 року
     16 вересня 2019 року відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на організації навчального процесу, дослідженні проблеми мотивації студентів до навчання – вже опрацьовані анкети студентів двох факультетів. Також цього тижня планується провести вибори студентських рад та їх голів у гуртожитках, де попередники завершили свою каденцію.

     Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко доповів про роботу над проектом колективного договору, термін дії якого незабаром спливає.
Завідувач оздоровчого центру Вячеслав Крупка проінформував ректорат про санітарно-епідеміологічну ситуацію в кампусі та комплекс профілактичних заходів.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук акцентував увагу на наборі іноземних студентів на навчання та підготовче відділення – останнім часом налагоджена співпраця з представниками Китаю. Минулого тижня НУБіП подав заявку на членство в Європейській асоціації університетів і найближчим часом чекаємо позитивного рішення їхнього виконавчого органу.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах – основним об’єктом залишився дах на центральній частині навчального корпусу №12. Вже сьогодні там розпочали монтаж металочерепиці. На контролі проректора – поставка нових меблів для гуртожитків.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін закцентував на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Сергію Кваші – провести вибори студентського самоврядування в гуртожитках. Валерію Іщенку – поновити дорожню розмітку на пішохідному переході між гуртожитками №2 та 12, провести нараду з підготовки до опалювального сезону. Ігорю Ібатулліну – контролювати протипожежну безпеку, посівну кампанію в навчально-дослідних господарствах, атестацію наукової діяльності університету.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook