Студентська Республіка НУБіП стартувала

13 вересня 2019 року
     Митниця, поселення, репетиції, незвичні закони, яскраві візитки, нічний баскетбол та дартс, – ось чим запам’ятався учасникам перший день Фестивалю.

     Цього року одна з найгучніших подій осені, традиційно проходить у ВП НУБіП «Боярська лісова господарська станція». Отож, як все було? Перше, що побачили майбутні республіканці по приїзду – митниця, що простягнулась на десятки метрів, на якій учасників чекали усміхнені міністри аби перевірити та вилучити заборонені продукти, речі та зброю. Після успішного проходження кордону всі розібрали речі у кімнатах, пообідали і продовжили готуватися до виступу. 

     Першим командним конкурсом стала «Візитка», під час якої команди представились та продемонстрували свої творчі здібності. Перегляд візиток переплітався з конкурсом на «Краще відео команди», який викликав море усмішок та задав настрій на весь день. Після смачної вечері, на учасників чекали спортивні змагання, такі як нічний баскетбол, планка, естафета тадартс. У перервах між іграми команди встигали зареєструвати бізнес, взяти кредит, перемогти в інтелектуальному конкурсі, подати заяви на шлюб, намалювати плакат, викрасти міністра і ще багато чого цікавого.

 

 

 

     Сподіваємось другий день принесе ще більше пригод.

Анастасія Стародуб
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook