Відвідування бібліотеки може бути не лише корисним, але й цікавим

13 вересня 2019 року

   12 вересня студенти 1 групи спеціальності «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту вперше відвідали центральну бібліотеку НУБіП України. Захід був організований заступником декана, куратором, викладачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ларисою Карпенко спільно з директором центральної бібліотеки Тетяною Кіщак і фахівцями відділів бібліотеки.

 

  Співробітники бібліотеки провели ознайомче заняття, де ми дізнались, що до структурних підрозділів бібліотеки нашого університету входить 5 філій в різних корпусах та багатогалузевий фонд, який налічує в собі мільйони рідкісних видань, зарубіжної та наукової літератури, документів, дисертації тощо.  Одним з основних завдань наукової бібліотеки є формування фонду відповідно до профілю університету та інформаційних потреб усіх категорій користувачів. Бібліотечний фонд  нараховує понад один мільйон примірників літератури, у т.ч. рідкісних видань, спец. видів науково-технічної літератури і більше 500 назв журналів та більше 50 назв газет. Провідні фахівці на чолі з директором  центральної бібліотеки Тетяною Кіщак організували тренінг, де ми навчалися працювати з електронним каталогом і переконалися в тому, що за допомогою пошуку в базі фонду бібліотеки можна знайти відповіді майже на всі питання, які нас цікавлять.

   Найцікавішою частиною нашого знайомства з бібліотекою був квест, який організували для нас співробітники бібліотеки. Ми розділилися на дві команди, отримали завдання та картосхему корпусу в якому ми знаходились. Завдання були цікаві та різнопланові, а під час пошуків відповідей ми краще вивчили розміщення аудиторій, відвідали книгосховище, де знаходиться величезна кількість книг і це місце вразило найбільше, а в фіналі квесту команда переможців отримала солодкий подарунок.

 
 

   Результат даного заходу - це отримані навики корситування фондами бібілотеки, маса задоволення та позитивні емоцій під час квесту, а також переконання в тому, що робота в команді надає можливість відпрацьовувати комунікативні зв'язки, відбувається згуртування колективу, тим самим створюється сприятлива соціально-психологічна атмосфера і досягається синергічний ефект від командної роботи.


 Висловлюємо щиру подяку організаторам за проведений захід!

 

Карина Панченко,
староста 1 групи 1 курсу спеціальності "Маркетинг"

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook