Акредитація освітньо-наукових програм по підготовці доктора філософії

13 вересня 2019 року

Шановні колеги!

На нашу кафедру надійшов лист від директора НДІ здоров'я тварин, професора Дмитра Засєкіна такого змісту:


Нагадую Вам, що у 2020 році повинні вийти на захист дисертаційних робіт аспіранти, що були зараховані у 2016 р. Підготовка докторів філософії вимагає додаткової роботи як гарантів освітніх програм, так і керівників здобувачів та завідувачів кафедрами.
Так, відповідно до Положення про акредитацію освітніх програм затвердженого Наказом МОН №977 від 11.07.2019 р. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти проводить акредитацію освітніх програм за якими здійснюється підготовка здобувачів першого, другого і третього рівня вищої освіти.


Для проходження акредитації освітньо-наукових програм по підготовці доктора філософії необхідно до 12 вересня 2019 р. подати до відділу аспірантури дані згідно додатку 1 (додається), а інформацію щодо підготовки академічної довідки для захисту дисертаційної роботи до 20.09.2019 р.
Також необхідно зазначити:
- по якій освітньо-науковій програмі аспіранти 2016 року зарахування здійснюють підготовку.
P.S. До 27.09.2019 р. НУБіП України повинен подати до МОН України усі заявки на проведення акредитації освітніх програм. До 1.10.2019 р. МОН надасть
графіки проведення акредитації та склад комісій по тій чи іншій освітній програмі. Після цього гарантам освітніх програм МОН надасть пароль і логін доступу - розпочнеться активація.
Наразі треба підготувати та видати "Порадник", "Глосарій", а також заповнити "Звіт самоаналізу".
Всього в акредитаційній справі є 10 розділів: з них 9 - навчальні, а 1 (десятий) - науковий.
Прошу серйозно підготуватися до виконання цих завдань.

У звязку з цим, прошу науково-педагогічних працівників кафедри, що є розробниками програм підготувати необхідні документи для успішної акредитації освітньо-наукових програм по підготовці доктора філософії. Форми всіх необхідних документів у вкладенні. 

Завідувач кафедри, професор Віктор Томчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook