Грамота Панталієнко

8 вересня 2019, 19:06
НУБІП України

   Традиційно, перед святкуванням Дня знань, у Національному університеті біоресурсів і природокористуваннянагороджують кращих викладачів і співробітників. Не став винятком і цей рік.Наших колег відзначили на парламентському, міністерському, міському іуніверситетському рівнях. Серед нагороджених Почесною грамотою університету «За заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування» і доцент кафедри вищої та прикладної математики НУБІП  Панталієнко Людмила Анатоліївна. 

Панталієнко Людмила Анатоліївна  у Національному університеті біоресурсів і природокористування працює 30 років. В 1989 р. була зарахована асистентом кафедри вищої математики Національного аграрного університету, у травні 1990 р. обрана за конкурсом на посаду асистента кафедри вищої математики НАУ, з 1993р. і до теперішнього часу працює на посаді доцента ,  а з 2006 р. − на кафедрі вищої та прикладної математики НАУ.
Панталієнко Л.А. є автором та співавтором 120 наукових і науково-методичних публікацій, зокрема, 2 навчальних посібників для студентів спеціальності «Прикладна математика».  Рішенням Правління Міжнародної Соросівської Програми підтримки освіти в галузі точних наук (ISSEP) Міжнародного фонду «Відродження»,за результатами наукової та освітньої діяльності, Панталієнко Людмилі Анатоліївні двічі було присуджено грант Соросівського Доцента (№APU061081 та №APU071078).
За час роботи на кафедрі доцент Панталієнко Л.А. зарекомендувала себе як висококваліфікований спеціаліст, що повною мірою володіє необхідним матеріалом для викладання вищої та прикладної математики. Читає лекції та проводить практичні заняття за нормативними дисциплінами «Вища математика», «Прикладна математика», «Теорія ймовірності і математична статистика» (ОКР бакалавр) на високому науково-методичному рівні.

 

Панталієнко Л.А. добре володіє комп’ютером та застосовує інформаційні технології у своїй педагогічній, науково-методичній та організаційній діяльності. Розробила і сертифікувала п’ять електронних курсів з вищої математики в системі Moodle для спеціальностей АКІТ, ЕЕТ, що використовує безпосередньо у навчальному процесі. Має подяку від університету, а у 2015 році нагороджена грамотою за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток електроенергетичної галузі.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook