Освітня конференція “21 lessons for 21st century”

26 жовтня 2019 року
Nivki Hall

26 жовтня 2019 року у вас буде унікальна можливість дізнатися, як без проблем викладати англійську у двадцять першому столітті, як перетворити виклики на можливості, які інструменти використовувати для розвитку «навичок двадцять першого століття» та як це вже роблять колеги з України та світу. Освітній центр Grade запрошує всіх на свою першу освітню конференцію “21 lessons for 21st century” – унікальну подію для всіх, хто обрав навчання англійської власним фахом, для кого це – покликання чи улюблена справа, чи навіть для тих, хто ще вагається, чи обирати ELT як свій шлях до успішного майбутнього.

Ми назвемо п’ять причин, які не дозволять вам залишитися вдома та пропустити нашу подію!

1. Познайомитися, поспілкуватися та отримати заряд натхнення від світових гуру в галузі ELT. Якщо ви раніше лише бачили чи чули про таблицю фонемних символів, то у вас буде можливість особисто потиснути руку хедлайнеру конференції – Едріену Андерхіллу, її автору, більш відомому серед викладачів у всьому світі як “Pronunciation Guru”. Автор книги “Sound Foundations” та таблиці вимови звуків англійської мови розповість, як інтегрувати навчання вимови на уроці та проведе воркшоп на тему “Right is Wrong”, який також не залишить вас байдужими та змусить переосмислити те, як ви навчали раніше. А під час перерви ви зможете поспілкуватися за чашечкою запашної кави та взяти автограф.

2. Дізнатися про останні новинки та відчути на собі всі їхні принади.Навіть якщо ви – вчитель із багаторічним стажем, або ж зовсім нещодавно в професії, ви зможете взяти для себе багато нового. Конференція надихає та розповідає, як бути продуктивнішими. А, можливо, по її завершенні ви вже ніколи не будете викладати власний предмет, як раніше. У вас буде унікальний шанс не тільки послухати цікаві доповіді, а й безпосередньо взяти участь у понад двадцяти воркшопах від Кріса Різа, Грехема Джонса, Тоні Принс, Лани Сушко, Дарини Луговської та інших не менш відомих спеціалістів. Ви дізнаєтеся не лише про найсвіжіші тенденції з галузі ELT, але й поза її межами: психології, освітнього менеджменту, коучингу тощо. У вас буде можливість одразу застосувати на практиці здобуті знання та отримати матеріали з воркшопів для подальшої роботи.

3. Налагодити контакти з однодумцями, стати частинкою English teaching community. Ви обов’язково зустрінете старих знайомих, а також зав’яжете дружбу з колегами зі всієї України та поза її межами. Саме спілкування на особистому рівні та співпраця під час воркшопів є ключем до успіху. На всіх наших заходах панує атмосфера взаємоповаги, підтримки та відкритості до нових знань. Навіть того не підозрюючи, ви зможете допомогти одне одному розкрити власний потенціал, почерпнути нові ідеї та надихнутися. А це – запорука вашого подальшого професійного розвитку.

4. Дізнатися про книги, які щойно вийшли з-під пера, можливості працевлаштування та стажування. Ви зможете поговорити з партнерами конференції про нові підручники, методичні книги та інші літературні новинки, не лише з галузі ELT, а також придбати їх за спеціальними цінами. У партнерів також можна дізнатися, які можливості працевлаштування, міжнародних обмінів та стажування мають викладачі англійської мови.

5. Have much fun! Звісно, «аll work and no play» може набриднути навіть найсерйознішим та найскрупульознішим вчителям. Grade Education Centre передбачив такий розвиток подій, тому на учасників також чекають кава-брейки, конкурси та цінні подарунки від організаторів і партнерів конференції. Коли у вас ще буде можливість відірватися в колі старих та нових друзів?

А тепер про найголовніше!

Коли: 26 жовтня 2019 року

Де: Nivki Hall

Як зареєструватися: https://conference.grade.ua/

Де дізнаватися останні новини про подію:

https://www.facebook.com/events/483900835720205/

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook