Спортивні змагання серед першокурсників з нагоди свята «День знань – 2019»

1 вересня 2019 року
     Урочистості з нагоди свята «День знань – 2019» вже традиційно продовжились на спортивних аренах НУБіП України, де студенти-першокурсники продемонстрували свою швидкість, спритність, витривалість та силу волі, а їх наставники отримали змогу оцінити молоде поповнення своїх збірних команд. Змагання відбувалися з таких видів спорту: баскетбол 3х3 (чоловіки), волейбол парковий 4х4 (змішані команди) та міні-футбол 6х6 (чоловіки).

     Турнір з баскетболу 3х3 відбувався на відкритому баскетбольному майданчику спортивного комплексу НУБіП України. В змаганнях прийняло участь 7 команд факультетів і ННІ: інформаційних технологій – 2 команди; механіко-технологічного – 2 команди; енергетики, автоматики і енергозбереження; аграрного менеджменту; гуманітарно-педагогічного і конструювання та дизайну. Молоді спортсмени з оптимізмом проявляли свої вміння гри в баскетбол. Час промайнув непомітно. Втомлені, але щасливі учасники турніру отримали незабутні враження та позитивні емоції від командної гри. У підсумку боротьби за призові місця переможцем стала команда факультету інформаційних технологій-1, 2 місце – факультет інформаційних технологій-2, 3 місце – розділили команди аграрного менеджменту і гуманітарно-педагогічного факультетів, 4 місце – команда факультету конструювання та дизайну.

     Змагання з волейболу паркового 4х4 відбувалися в ігровій залі навчального корпусу №9 НУБіП України. В них прийняло участь 8 команд ННІ і факультетів: інформаційних технологій – 2 команди; механіко-технологічного – 2 команди; енергетики, автоматики і енергозбереження; аграрного менеджменту; гуманітарно-педагогічного і конструювання та дизайну. Серед лідерів факультети: механіко-технологічний – 2 команди, конструювання та дизайну та агробіологічний. У фіналі зустрічалися команди факультетів механіко-технологічного та конструювання та дизайну. Переможцем, з рахунком 26:24, стала команда факультету конструювання та дизайну. 

     Учасники змагань з міні-футболу 6х6 вкотре довели, що футбол є наймасовішим та найулюбленішим видом спорту серед студентів НУБіП України, адже у них прийняли участь 136 учасників з 12 факультетів та ННІ: економічний; механіко-технологічний; конструювання та дизайну; ветеринарний; гуманітарно-педагогічний; аграрного менеджменту; агробіологічний; лісового і садово-паркового господарства; тваринництва та водних біоресурсів; інформаційних технологій та енергетики, автоматики і енергозбереження. Футболісти змагалися в трьох підгрупах по коловій системі. До фінальної стадії змагань вийшли по одній найкращій команді з кожної групи, а саме: ННІ лісового і садово-паркового господарства, механіко-технологічного факультету та факультету землевпорядкування. Боротьба між лідерами була дуже запеклою та насиченою гольовими моментами, які успішно реалізовували найкращі бомбардири команд-фіналістів. У підсумку переможцем стала команда факультету землевпорядкування, друге місце посіла збірна ННІ лісового і садово-паркового господарства, третє – механіко-технологічний факультет.

 

     Загальна кількість спортсменів-першокурсників, які прийняли участь в спортивному святі з нагоди «Дня знань – 2019» становила 204 студенти.

Вітаємо переможців і призерів змагань!

 

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook