Дружній колектив і взаємопідтримка – запорука успіху багатогранної професії землевпорядника

17 серпня 2019, 11:02
Мені як куратору приємно відзначити значні успіхи студентів довіреної першої групи другого  курсу. Так, під час проведення  «Літньої школи із геодезії та землеустрою 2019», яка відбувалась  15-16 серпня на базі Дзвінківського геодезичного навчального полігону, студенти ознайомились із найсучаснішими технологіями в геодезії та землеустрої, мали можливість поспілкуватись  з представниками провідних підприємств галузі.
Але найбільшими досягненнями групи є згуртованість, злагодженість, непереможний колективний дух. Завдяки цьому студенти другого курсу першої групи вибороли ряд перемог, а саме:
І місце у навігаційно-геодезичному квесті Оцабера Ольга та Гідзенко Артем;
І місце у вимірюванні горизонтального кута – Савенко Вікторія та Нескорожена Валентина;
2 місце у встановленні електронного тахеометра в робоче положення - Скидан Роман та Жуматій Станіслав;
3 місце у вимірюванні перевищення - Івашина Маргарита та Корж Віта.
Студенти групи також були надактивними у спортивних змаганнях із  міні-футболу, волейболу, стрітболу, стрибків зі скакалкою, підтягування на турніку, віджиманні на брусах та ін.
Командний дух гарна спортивна підготовка, підтримка групи допомогли вибороти ряд перемог. Так,  1 місце з волейболу, стрітболу та міні-футболу виборола команда 2 курсу, а 1 місце з підтягування та віджимання на брусах з результатом 75 разів виборов другокурсник Микола Колесник
Переможці змагань отримали цінні призи від Асоціації фахівців землеустрою України, а голова асоціації Анатолій Миколайович Полтавець подарував оригінальні футболки всім учасникам літньої школи. 
Але які перемоги без смачних страв? В кулінарному конкурсі приготування польової їжі наша команда виборола перше місце. Незрівнянна мамалига, запечена картопля та ароматна скумбрія не залишили нікого байдужими. А спільне виконання  пісень під гітару зробили свято незабутнім. Завдячую старості групи Івашиній Маргариті за організацію роботи групи.
Я вами пишаюсь! До нових перемог! 
Успіхів у новому навчальному році!
Куратор 2 курсу 1 групи,
доцент кафедри земельного кадастру 
Тихенко Ольга
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook