В ННІ неперервної освіти і туризму відбулася посвята студентів-першокурсників

30 серпня 2019 року
     Першою по-справжньому незабутньою урочистою подією студентського життя є церемонія посвяти у першокурсники. Ці хвилюючі моменти радості запам’ятають вчорашні школярі, їх батьки і викладачі ННІ неперервної освіти і туризму, які зустріли нове покоління й поповнення до студентських лав. А це 135 бакалаврів зі спеціальності «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» й «Публічне управління та адміністрування».

     З урочистою промовою до першокурсників звернулася директор ННІ Марія Кулаєць. Вона привітала усіх першокурсників з початком їхнього студентського життя, розповіла про переваги навчання в НУБіП України, побажала невичерпних життєвих сил та успіхів у навчанні й вибудові майбутньої кар’єри.

     Зі словами вдячності за правильний вибір уже нині своєї Альма-матері звернулася до першокурсників Тереза Микицей. Вона пригадала хвилювання та емоції вчорашніх абітурієнтів, а нині – студентів НУБіП України. Відмітила, що хоча опанування майбутньої професії – справа не з легких, але саме студентська пора стане для багатьох справжньою школою життя, де вони зустрінуть перше кохання, отримають вірних друзів, надбають безцінний досвід. 

     Важливі атрибути студента – Залікову книжку і студентський квиток – першокурсники отримали від свої старших колег-другокурсників Тетяни Гонтарюк, Сергія Калініченка, Олексія Чекорського, Анастасії Конопацької та Тетяни Бондюжан. Вони через віршовані рядки поділилися своїми особистими приємними враженнями від перших років студентства та дружніми порадами щодо використання по-справжньому унікальних можливостей для професійного, наукового та творчого розвитку, які пропонує наш Університет.

     Ми щиро вітаємо усіх першокурсників з прекрасним життєвим стартом в НУБіП України та бажаємо цікавих й незабутніх студентських років, надбання неймовірної кількості нових знань та емоцій, активної участі в громадському житті Університету! 

Наталія Кузик,
доцент
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook