Розширене засідання вченої ради факультету конструювання та дизайну: визначено стратегію на 2019-2020 навчальний рік

29 серпня 2019 року
     Підведення підсумків роботи науково-педагогічного колективу факультету конструювання та дизайну у 2018-2019 навчальному році пройшло у читальній залі 11 навчального корпусу за участю представника ректорату директора навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадія Ржевського.

     Колектив хвилиною мовчання вшанував пам'ять загиблих захисників незалежності України на сході та під Іловайськом.
     Декан факультету конструювання і дизайну Зіновій Ружило у виступі зупинився на аналізі вступної компанії та окреслив стратегічні завдання діяльності колективу в напрямку навчальної, наукової, міжнародної, виховної та інноваційної діяльності в розрізі кафедр.

     У обговоренні прийняли участь Юрій Ромасевич, який зупинився на завданнях в напрямку наукової роботи колективу факультету, Євген Автанділянц поділився планами розвитку кафедри, професор Микола Ярмоленко загострив увагу на необхідності вивчення іноземних мов.

     Зі звітами про роботу колективів кафедр виступили завідувачі кафедр факультету.
     Геннадій Ржевський у своєму виступі відзначив позитивні моменти у діяльності колективу та зупинився на завданнях, що ставить перед факультетом керівництво університету.

     Учасники зібрання затвердили план роботи Вченої ради факультету на поточний навчальний рік та внесли зміни до складу Вченої ради факультету.

Андрій Несвідомін,
секретар вченої ради
факультету конструювання та дизайну

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook