У Немішаївському агротехнічному коледжі освітяни Бородянщини спланували стратегію розвитку успішних дітей

29 серпня 2019 року
     Серпнева конференція освітян Бородянщини цьогоріч проходила в абсолютно новому, нестандартному форматі. 28 серпня 2019 року ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» гостинно приймав учасників конференції. Зібралися педагоги зі шкіл і садочків на чолі з керівництвом Бородянського району, щоб обговорити тенденції, проблеми та перспективи забезпечення якості освіти в процесі реалізації НУШ у 2019-2020 навчальному році. І місце і форма проведення конференції здивували учасників.

     Перед початком зібрання, оскільки сьогодні велике християнське свято – Успіння Пресвятої Богородиці, в храмі Покрови Пресвятої Богородиці, що розміщений на території коледжу, протоієрей Ярослав Чопань відслужив молебень на початок всякої доброї справи і благословив усіх присутніх. 

     Роботу серпневої конференції на тему «Сучасний освітній процес: орієнтири, пріоритети, інновації», що проходила у формі магістрального міні-EdCampu, розпочали з бліц-інтерв’ю, в якому цікаві і неочікувані запитання задавали гостям заходу: Валентину Корнієнку – заступнику голови Бородянської РДА, Георгію Єрко – голові Бородянської районної ради, Валентині Кухар – начальнику відділу освіти Бородянської РДА, Олександру Санченку – заступнику директора Немішаївського коледжу

      Учасники конференції розділилися на 5 груп і продовжили роботу в експертних паралелях у форматі Open Spase на різних локаціях. Педагоги на чолі з модераторами груп розглядали проблеми та завдання дошкільної освіти, основні чинники забезпечення якісної освіти в умовах НУШ, позашкільну та інклюзивну освіту, а також проектування управлінської діяльності. Потім представляли свої напрацювання, вироблення спільної стратегії дій. 

     Основними пріоритетами освіти Бородянщини має стати така траєкторія руху і стратегія діяльності педагогів, яка формуватиме успішних дітей, ми будуємо школу радості для дитини, школу творчості для вчителя – зазначила начальник відділу освіти Валентина Кухар

 

Олена Кищук
Фото Вікторія Мотілова

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook