ННІ лісового і садово-паркового господарства радо зустрів своїх першокурсників

7 серпня 2019 року

    У рамках школи першокурсника відбулась зустріч адміністрації навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства зі студентами, зарахованими на бакалаврські програми підготовки.

    Усіх, хто обрав саме Наш інститут для навчання привітав директор, член-кореспондент НААН України професор Петро Лакида. Директор акцентував увагу присутніх на правильності вибору місця навчання, оскільки наразі існує велика кількість університетів з різноманітними освітніми програмами, але саме в нашому інституті є свої наукові школи і підібрані фахівці найвищої якості. Наразі в інституті не має жодного штатного НПП, який би не мав наукового ступеня з профілю дисципліни, яку він викладає.

    Далі Петро Лакида представив людей, які протягом всього терміну навчання будуть сприяти максимально успішному і комфортному його проходженню – це заступники директора, методисти, завідувачі кафедр, представники студентської організації, ну і звісно, наставники академічних груп.

    Після офіційного представлення університету і ННІ адміністрація інституту дала відповіді на всі запитання присутніх. 

    На черзі – зустріч першокурсників з Ректором університету Станіславом Ніколаєнко і знайомство з одним із кращих кампусів в Україні.

Заступники директора ННІ ЛіСПГ
Віктор Свинчук, Олександр Соваков,
Андрій Спірочкін

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook