Ректорат: максимальна увага першокурсникам!

5 серпня 2019 року

    5 серпня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Триває вступна кампанія, наказів на зарахування чекають вступники на базі дипломів молодшого спеціаліста та бакалавра, зазначив ректор. Незабаром вони з’являться, а разом з ними зарахуємо і контрактників, число яких в цьому році має бути рекордним.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша представив програму Школи першокурсника, яка відсьогодні вступає в активну фазу. Заплановані зустрічі з ректором Станіславом Ніколаєнком, знайомство з університетом, спортивними та творчими колективами, студентським кампусом тощо. Сьогодні ж відбудеться контрольна нарада із заступниками деканів та директорів спільно з завідувачами гуртожитків щодо поселення студентів на новий навчальний рік.

    Учений секретар Оксана Барановська доповіла про організацію проведення серпневого засідання вченої ради та наради із завідувачами кафедр.

    Керівники підрозділів зупинилися на найактуальніших питаннях: відділу кадрів Микола Михайліченко – прийом документів від вступників, Оксана Зазимковиготовленні студентських квитків та залікових книжок для першокурсників, оздоровчого центру В’ячеслав Крупка – графіку проходження медоглядів студентами нового набору.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт в гуртожитках та навчальних корпусах. На сьогодні всі графіки дотримуються і до 1 вересня заплановані ремонти будуть виконані. Паралельно йде робота з виготовлення та закупівля необхідного меблевого інвентарю для гуртожитків.

    Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на підготовці наукових проектів для участі в конкурсі Міністерства освіти і науки, атестації наукової діяльності, наборі в аспірантуру і докторантуру, підготовці до посівної в навчально-дослідних господарствах.

    Підбиваю підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень та зазначив: максимальна увага на цьому тижні має бути приділена нашим першокурсникам. Сергію Кваші контролювати зарахування студентів, поселення першокурсників, завершити підготовку проекту рішення серпневої вченої ради для оприлюднення. Валерію Іщенкудотримуватися графіку ремонтних робіт та спільно з керівниками структурних підрозділів контролювати їхню якість, розпочати облаштування студентського арт-простору. Ігорю Ібатулліну – спільно з профспілковими організаціями перевірити готовність студентських їдалень та буфетів до нового навчального року. Оксані Барановській – внести пропозиції щодо збільшення приміщень для архіву, підготувати проект наказу для спрощення і дебюрократизації процедури оформлення договорів, особливо без фінансових зобов’язань з боку університету.

    Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook