Майбутні інженери пройшли практику і отримали права на керування технікою

27 липня 2019 року

    На факультеті конструювання та дизайну – підведення підсумків практичної підготовки та захисти звітів про проходження практики. Але особливу відповідальність відчувають другокурсники, бо звітують вони не тільки перед своїми викладачами. Для цієї категорії студентів іспит на професійну придатність, знання будови, технічної експлуатації сільськогосподарської техніки, правил дорожнього руху та техніки безпеки приймає незалежна державна комісія.  

 

    У цьому році державну комісію очолив начальник відділу реєстрації сільськогосподарської техніки Сергій Сінько.
  Студенти факультетів конструювання та дизайну, механіко-технологічного та агробіологічного пройшли теоретичну підготовку а згодом отримали і практичні навички з керування тракторами та складною сільськогосподарською технікою на навчальних полігонах в НДГ «Великоснітинське», у Новосілках та біля навчального модуля.


    Комісія відзначила високий рівень підготовки наших студентів, хороше технічне оснащення навчальних класів та матеріально-технічну базу, де проходять підготовку майбутні фахівці.
    А студенти закінчили практичну підготовку приємною подією – отриманням посвідчення на право керування тракторами всіх моделей та зернозбиральними комбайнами.

    З 15 вересня розпочинається новий набір для підготовки трактористів-машиністів.
    Запис у групи проводиться на кафедрі надійності техніки (5 навчальний корпус аудиторії 10 і 11) та автошколі НУБІП України.

Бажаючих запрошуємо на навчання!


Зиновій Ружило,
декан факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook