Кампус готується зустрічати студентів

24 липня 2019 року

    Літо – пора, коли кампус активно готується до нового навчального року. Тож в розпалі ремонти – і дрібні, і масштабні.

   Серед останніх – перекриття даху гуртожитку №5, роботи з якого розпочалися буквально днями, а завершення планується за півтора місяці, говорить проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Триває тут і ремонт кімнат для першокурсників – готові прийняти нових мешканців десять помешкань, тривають роботи ще у трьох.

    У сусідньому, 6-му, гуртожитку капітально ремонтують жіночу душову: йде заміна плитки, гідроізоляції, водопроводу, опалення і каналізації. І також продовжується підготовка кімнат для першокурсників: вже відремонтовані 16, робота кипить ще у двох.

    - А яка ситуація в інших гуртожитках? – запитуємо у директора студентського містечка Сергія Стецюка.
  У кожному з них наші господарники і підрядники щось роблять – поліпшують побутові умови. До прикладу: у першому – приступають до заміни електропроводки на 1-му поверсі, другому – облаштовують вхідну групу, третьому – місця загального користування на лівому крилі, четвертому – завершений капітальний ремонт кімнат з заміною електропроводки і залишається упорядкувати коридори, дев’ятому та десятому – блоками ремонтують кімнати для першокурсників тощо. Більш детально читайте в наших наступних оглядах.

    А наостанок зазначимо, що і в навчальних корпусах кипить робота. Наймасштабніше: у шостому завершують аудиторію 101, п’ятнадцятому – розпочали влаштування підлоги в коридорі, дванадцятомудах над блоками Г та Д.

Ірина Білоус

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook