Вступна кампанія 2019: останній день прийому документів на бакалаврат

22 липня 2019 року

    Сьогодні - останній день прийому документів на бакалаврат. Хто не встиг – той, як відомо, запізнився.

    Кременчуцька школярка Валерія Гвоздецька, не знаючи про останній день прийому, приїхала до приймальної комісії особисто і подала заяву на спеціальність «Садівництво та виноградарство». Певно, вищі сили і сама дівчина дуже цього хотіли. А для певності абітурієнтка з хорошими показниками ЗНО визначила НУБіП першим пріоритетом.

    Диплом саме нашого університету, переконана мама Тетяна, дає хороші перспективи на успіх у житті. І підтвердження цьому - кар’єра старшої доньки Олександри, яка десять років тому закінчила НУБіП і зараз як архітектор відкрила свій бізнес і успішно працює. А от у меншої душа лежить до біології і саду: удома на садибі великий фруктовий сад, у якому чого тільки немає!

    Молодший спеціаліст Дмитро Магляс з Володимир-Волинського – один з цьогорічних випускників тамтешнього електромеханічного коледжу – обрав для продовження навчання спеціальність «Інженерія програмного забезпечення». Юнак певен, що завтра успішно складе фахове випробування і стане студентом НУБіП, адже у коледжі отримав хороші базові знання.

    Так само певний своїх сил і Сергій Крегул – випускник Таращанського технічного та економіко-правового коледжу, на базі якого діє консультаційний пункт НУБіП. Саме завдяки цьому зараз почувається як удома: викладачі знайомі, та й бував вже в університеті раніше, готуючись стати його студентом – за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

 

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook