Ректорат: завершення прийому документів до бакалаврату, пошук нових форм профорієнтаційної роботи і підготовка до нового навчального року

22 липня 2019 року

    22 липня 2019 року. Громадяни України обрали парламентарів, до речі, всі шанси стати народним депутатом України має професор Леся Забуранна. Треба співпрацювати і допомагати. А для вступників на перший курс бакалаврату сьогодні останній день власного вибору місця набуття майбутнього фаху - подачі електронних заяв. І станом на сьогоднішній ранок їхня кількість наближалася до 14,5 тисяч, відкриваючи засідання ректорату, зазначив очільник НУБіП Станіслав Ніколаєнко. Детально картину вступної кампанії 2019 буде представлено на засіданні приймальної комісії пообіді.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша сконцентрував увагу на контакті з Міністерством освіти і науки в питанні обсягів державного замовлення на підготовку магістрів.
    Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на наборі іноземних студентів та актуалізації міжнародних договорів.

    Як завжди, велика увага приділялася господарським і будівельним питанням. Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтів у гуртожитках: №4 – завершується облаштування кімнат першого поверху, №3 – капітальний ремонт місць загального користування, №5 – покрівлі, №6 – також місць загального користування. Тривають роботи і в навчальних корпусах: №6 – відновлення стелі в аудиторії 101, № 15 – заміна підлоги в коридорах, №12 – облаштування скатного даху над центральним корпусом. Паралельно триває підготовка кімнат для першокурсників та закупівля меблів.

    Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на питаннях оформлення спеціалізованих вчених рад, проходженні атестації наукової діяльності та зборі врожаю в навчально-дослідних господарствах.

 

   Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – провести ретельний аналіз ефективності профорієнтаційної роботи, з’ясувати які методи найбільш дієві, вивчити можливість створення спеціалізованих ліцеїв, як центрів природничо-математичної освіти (за прикладом Ірпінського та Фастівського природничих ліцеїв), для першокурсників організувати адаптаційні курси з математики, фізики, хімії, біології, протягом двох тижнів оглянути всі гуртожитки на предмет готовності до нового навчального року. Ученому секретарю Оксані Барановській та проректорам – ретельно готуватися до серпневої вченої ради, наради із завідувачами кафедр 28 серпня та підготувати проект рішення, який оприлюднити за два тижні. Вадиму Ткачуку спільно з Сергієм Квашею – організувати виготовлення необхідної навчальної літератури за кошти університету за пропозицією навчально-методичної ради. Валерію Іщенку – контролювати ремонтні роботи в гуртожитках та навчальних корпусах, а також внести пропозиції з облаштування студентського арт-простору та коворкінг-центру.
    Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.


Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook