Майбутня міжнародниця Анастасія Закоморна – прекрасні перспективи пропонує НУБіП України

20 липня 2019 року

 

- Розкажіть про себе.

- Звати мене Закоморна Анастасія. Родом я з м. Бердянська Запорізької області. Навчалася в Бердянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7. Починаючи з 10-го класу почала замислюватися над тим, де буду реалізовувати себе по завершенні школи і здобувати вищу освіту. Мій вибір зупинився на Національному університет біоресурсів і природокористування України спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Професійно займаюся вокалом та східними танцями, цікавлюсь мистецтвом.

 
 
- Чому вирішили здобувати вищу освіту? 
- Вищу освіту необхідно мати не тільки для отримання престижної роботи, а і для розширення свого кругозору та здобуття професійних знань. Тому мій вибір очевидний! А також, це нові знайомства, нові враження, нові друзі, нові горизонти…
 
- Звідки Ви дізналися про НУБіП України?
- Про НУБіП України дізналася від друзів, які тут навчаються, та почерпнула більше інформації про гуманітарно-педегогічний факультет і кафедру міжнародних відносин і суспільних наук з Інтернету.
 
- Які переваги НУБіПУ стали вирішальними у виборі навчального закладу?
- Перевагами, які вплинули на мій вибір, безперечно, стали компактне розташування навчальних корпусів і гуртожитків, а також прекрасний зелений куточок Голосіївського району столиці. 
 
- Чому обрали саме спеціальність «Міжнародні відносини»? 
- Професія міжнародника цікава, мрію стати висококваліфікованим дипломатом та гідно представляти нашу країну на міжнародній арені. 
 
- Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому? 
- У майбутньому я планую працювати в Міністерстві закордонних справ України. Мрію щоб Україна посіла чільне місце у світі, щоб про неї були тільки позитивні враження.
 
 
Розмову провів Сергій Білан,
завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook