Гуртожиток факультету тваринництва та водних біоресурсів: в очікуванні студентів нового набору

13 липня 2019, 23:20

      Середина липня. Гаряча пора як у прямому так і переносному значенні: в приймальній комісії також спекотно – проходить набір студентів денної та заочної форм навчання як на місця державного замовлення, так і за умов договору. У той же час не на останній план відходить питання покращення матеріально-технічної бази факультетів та умов проживання студентів у гуртожитках.

   Реалізуючи стратегію розвитку університету факультет тваринництва та водних біоресурсів цього року, як і всі попередні роки, продовжує піклуватися про добробут своїх студентів, які проживають в гуртожитку. Тож завдяки злагодженій організаційній роботі адміністрації факультету на чолі з деканом Вадимом Кондратюком та гуртожитку №11, де проживають наші студенти, тут йдуть ремонтні роботи. Так, силами працівників відповідних служб та студентів будівельного загону факультету в гуртожитку вже на сьогоднішній день підготовлено дев’ять кімнат для поселення студентів першого курсу, ще три кімнати – в процесі роботи. І це не якісь поверхневі роботи – капітальний і ґрунтовний ремонт підлог, стін і стелей в усіх кімнатах, де будуть проживати студенти нового набору. Також кипить робота і в місцях загального користування та на блоках, де студенти наводять лад, все вимивають та фарбують.

    Дуже приємно, що першокурсники нашого факультету будуть поселені в дуже достойні кімнати і матимуть хороші для проживання умови, розповідає студентка 2 курсу, учасник будівельного загону, Жанна Котляр. Два роки тому нас усіх, на той час студентів 1 курсу, поселили на 9 поверсі гуртожитку № 11, в кімнатах, де вже були зроблені такі ремонти спеціально для нас. Це було дуже приємно. І повірте, за два роки стан нашої кімнати, не погіршився, а навпаки ми докладаємо усіх зусиль щоб створити собі гідні умови для проживання. Адже коли заходиш в ошатну лекційну аудиторію, сучасну лабораторію чи красиву кімнату гуртожитку, то відчуваєш себе дійсно достойним студентом НУБіП і справжнім громадянином України, який має бути перш за все вихованим і охайним. Тож вважаю, що студентам нашого факультету дуже пощастило у тому, що вони проживають у гуртожитку № 11.

   Роботи стосовно благоустрою гуртожитку, ще залишилось не мало, додає голова студентської ради гуртожитку Олександр Дєманов, але впевнений завдяки підтримці декана факультету Вадима Кондратюка, завідувача гуртожитку Валентини Журенко та злагодженій роботі наших студентів ми зробимо все це якісно і вчасно.

Василь Бочков,

вихователь гуртожитку № 11,

доцент кафедри розведення,

генетики та біотехнології тварин

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook