Участь у міжнародних заходах «БіоГоризонт»: відкриваємо нові перспективи

12 липня 2019 року
     На початку липня цього року в Брюсселі пройшли міжнародні заходи за проектом «БіоГоризонт» (координатор – Bozena Podlaska; BioHorizon project, EU H2020 Research and Innovation Program, Grant Agreement No 652637; https://www.ncp-biohorizon.net/), а саме: «BioHorizon Interactive Training. Opportunities for proposers in H2020 SC2 Work Program» (2.07.2019) і «BioHorizon SC2 and KET-B Brokerage Event» (3.07.2019).

     Керівник Національного контактного пункту «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України Лілія Калачнюк взяла у них участь, маючи на меті знайти нові та налагодити існуючі контакти для можливої майбутньої співпраці із закордонними колегами – потенційними партнерами у створенні спільних грантів Н2020.

     Основною ж метою «BioHorizon» було надання якнайповнішої інформації та проведення тренування для формування успішних конкурсних заявок Робочої програми Н2020 і наступної програми Горизонт Європа, ознайомлення з актуальними конкурсами Соціального виклику другої робочої програми «Horizon 2020», а також організація білатеральних зустрічей для розвитку партнерства і створення консорціумів для потенційних грантів Н2020 під час «BioHorizon SC2 and KET-B Brokerage Event».

  

  

     Під час «BioHorizon interactive training. Opportunity for proposers in the H2020 SC2 Work program» об’єднавшись в невеликі групи після відповідних рекомендацій команди БіоГоризонту: Bozena Podlaska, Saske Hoving і Matteo Sabini, учасники сформували основні пункти ряду конкурсних заявок Н2020.

     Були надані окремі корисні рекомендації щодо формування конкурсних заявок Н2020 у вигляді доповідей організаторів заходу, представлено короткі презентації одночасно у трьох секціях: Sustainable Food Security (1), Rural Renaissance + Blue Growth (2), Food & Natural Resources + KET-Biotech (3), а також згідно індивідуального порядку денного Лілія Калачнюк взяла участь у 10 білатеральних зустрічах і з іншими учасниками заходу – майбутніми потенційними координаторами чи партнерами конкурсних заявок Н2020, які представляли університети, приватні підприємства і компанії, та керівниками НКП ЄС.

  

  

  

  

  

     Детальнішу інформацію щодо цьогорічних BioHorizon заходів можна знайти за посиланнями (https://foodbrokerage2019.b2match.io/) та в «BioHorizon Newsletter No. 10 July 2019» (https://www.ncp-biohorizon.net/lw_resource/datapool/_items/item_142/10th_biohorizon_newsletter_jul_2019.pdf).

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook