На факультеті землевпорядкування 63 студенти отримали дипломи бакалавра

27 червня 2019 року
     З 1786 бакалаврів, які завершили навчання у 2019 році в НУБіП, 63 студенти отримали дипломи за спеціальністю «Геодезія та землеустрій». Урочисте свято, вперше для землевпорядників, проходило у стінах третього навчального корпусу, а святкова зала була заповнена радісними батьками, студентами і викладачами факультету, які бажали привітати випускників.

     Відкриваючи захід декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков нагадав, що цьогорічний випуск бакалаврів унікальний у багатьох відношеннях, а самі випускники виявилися багатогранними і досягли значних успіхів в освітньому, науковому, спортивному та культурно-мистецькому житті Університету. Серед них Анастасія Городнича, Карина Кармазіна, Марія Рабодзей, які до речі вибороли друге індивідуальне та друге загальнокомандне місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Земельний кадастр». Їхні колеги Юлія Чіфліклій, Дар`я Шишова та Олег Федорченко на Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Геодезія та землеустрій», також зайняли друге індивідуальне та друге загальнокомандне місце. Крім того, Дар`я Шишова зайняла І місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», а Юлія Чіфліклій перемогла у Стипендіальній програмі «Завтра.UA» і тепер буде отримувати впродовж року щомісячну стипендію. Олеся Гранат протягом 4 років була незмінним капітаном збірної НУБіП України з міні-футболу і гідно відстоювала честь Університету.

     З вітальними словами звернувся до випускників проректор з навчальної та виховної роботи НУБіП України Сергій Кваша. Він відзначив, що науково-педагогічний колектив факультету землевпорядкування доклав значних зусиль, щоб його випускники стали висококваліфікованими фахівцями, які є конкурентноздатними на ринку праці, не тільки національного, але й міжнародного рівня.

     Лунали для випускників і привітання від їх кураторів – доцента кафедри геодезії та картографії Євгенії Кривов’яз та старшого викладача кафедри управління земельними ресурсами Григорія Колісника. Долучилися до поздоровлень і завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук та доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько, котрі побажали юним хлопцям і дівчатам добра, благополуччя, процвітання і ніколи не зупинятися на досягнутому та залишатися такими ж щирими й дружніми.

     Урочисту місію вручення дипломів випускникам проводили декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша. Цього року чотири випускника отримали дипломи з відзнакою – Анастасія Висідалко, Карина Кармазіна, Юлія Чіфліклій, Дар`я Шишова.

     Несподіванкою для всіх учасників заходу стали цінні подарунки від викладачів з дисципліни "Планування території населених пунктів". 10 кращих авторів проектних рішень втілених у курсових проектах з цієї дисципліни були відзначені цінними призами, а головний приз – фітнес-годинник дістався Антону Кривенко.

     Крім того, було відзначено почесними грамотами найактивніших випускників. Зокрема, за високі наукові та освітні досягнення Анастасію Висідалко, Юлію Чіфліклій, Дар`ю Шишову; за вагомі досягнення у спортивному житті факультету – Євгенія Лазаренка, Олесю Гранат; за вагомий особистий внесок у громадському житті факультету – Ольгу Фалатюк, Аліну Єфимову, Карину Кармазіну, Ірину Левицьку, Андрія Аксьона; за активну участь у культурно-масовій роботі – Богдана Любінецького, Ірину Піддубняк, Олену Охріменко; за активну участь та високі досягнення у Всеукраїнських студентських олімпіадах – Олега Федорченка, Анастасію Городничу, Марію Рабодзей. Також, грамотою відзначено найактивнішого читача наукової бібліотеки навчального конуса № 6 – Валентина Танасійчука.
     За значний особистий внесок у розвиток університету, сумлінну працю, високі моральні якості та активну життєву позицію народжено Подякою і пам’ятним подарунком від ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка випускниць Юлію Чіфліклій та Дар`ю Шишову.

 

     Вітаємо випускників факультету землевпорядкування з отриманням диплому бакалавра і бажаємо їм успішного вступу до магістратури НУБіП України.

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook