ВІТАЄМО ВИПУСКНИКІВ 2019 РОКУ З ОТРИМАННЯМ ДИПЛОМІВ!

26 червня 2019 року

     25 червня 2019 року у Відокремлених підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут» і «Ніжинський агротехнічний коледж» відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам 2019 року.

       З напутнім словом до випускників, батьків та гостей свята звернулися директори Василь Лукач і Олена Литовченко, які привітали всіх із завершенням навчання та побажали здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень та впевненості у своїх силах.

       Також теплі настанови та побажання успіхів у подальшій професійній самореалізації та навчанні пролунали від Народного депутата України Олександра Кодоли, голови Ніжинської районної ради Олега Бузуна та директора Державного підприємства «Ніжинське лісове господарство» Юрія Болоховця.

       Зі словами вдячності викладачам і співробітникам інституту і коледжу та батьківським благословенням дітям, звернулася мама випускника відділення економіки, логістики та інформаційних систем Тетяна Антоненко.

       Неповторну атмосферу знакової події у житті випускників створювали яскраві концертні номери, підготовлені студентами, співробітниками та гостями, сподіваємося, майбутніми абітурієнтами.

       Тож вітаємо випускників з отриманням дипломів і бажаємо реалізації задумів та здійснення мрій, миру та злагоди, успіхів та зростання на професійній ниві!
Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook