ПІДСУМОК НАВЧАННЯ - ВДАЛИЙ ЗАХИСТ

20 червня 2019 року

      20 червня відбувся захист дипломних проектів на циклової комісії з обслуговування та ремонту електротехнічних установок і систем автоматизації. До захисту було допущено 11 студентів спеціальності 5.05020201 «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва».

       Студенти захищали свої дипломні проекти перед Державною кваліфікаційної комісією в складі  голови комісії к.т.н., доцента кафедри НУБіП України Болбота І.М., членів  Олешка М.І., Соломко Н.О., та секретаря Залозного Р.В.

       Тематика досліджень студентів стосувалася актуальних питань з автоматизації сільського господарства. Доповіді, заздалегідь підготовлені студентами, були короткими та змістовними. У презентаціях зазначалися тема дипломного проекту, характеристика об’єкту проектування, технологія виготовлення або виробництва продукції, опис технологічних процесів.

       Усі роботи отримали позитивні оцінки, а їх авторам присвоєно кваліфікацію техніка-електромеханіка сільського господарства.

       Викладачі циклової комісії з обслуговування та ремонту електротехнічних установок і систем автоматизації вітають студентів із успішним захистом і бажають творчих та професійних звершень.
 
 Наталія Соломко, голова циклової комісії з організації та ремонту
електротехнічних установок і засобів автоматизації

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook