Магістри університету мають власний портал для висвітлення своїх досягнень та здобутків

2 липня 2019 року
     Гарним досвідом цього навчального року стало створення університетського порталу магістрів (https://nubip.edu.ua/node/50198). Така цікава ідея належить проректору з навчальної та виховної роботи Сергію Кваші, а втілили її шляхом розробки структурної моделі студенти магістратури освітньої програми інформаційні управляючі системи та технології факультету інформаційних технологій Андрій Петлицький, Інна Саєнко і Юрій Маркевич під керівництвом завідувачки кафедри інформаційних та дистанційних технологій Олени Кузьмінської

     Цікавинкою проекту є те, що магістри усіх факультетів та ННІ (не лише інформаційних технологій) отримують досвід створення власного сайту та можливість структурувати в зручній формі свої напрацювання та здобутки, отримані під час підготовки магістерської роботи. Це також допомагає студентам успішно пройти чергову атестацію на випусковій кафедрі, оскільки структура портфоліо передбачає покрокове його наповнення з усіх видів робіт, передбачених індивідуальним планом магістра – навчальної, наукової, інноваційної. 

     Варто зазначити, що задум створення порталу полягає не лише в якісній ефектній презентації набутих навиків і досягнень наших студентів, а й в можливості для роботодавців та HR-агенціій, які шукають випускників-фахівців різних галузей. Адже так вони можуть знайти та запросити на роботу потрібного їм фахівця, наділеного саме тими навиками і талантами, на які вони сподіваються.

Олена Колеснікова,
заступник начальника
навчального відділу з магістерських програм 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook