Впровадження дистанційних технологій у навчальний процес на кафедрі терапії і клінічної діагностики

2 липня 2019, 0:27

   На базі кафедрі терапії  і клінічної діагностики 1 липня 2019 року проведено семінар для НПП з впровадження у навчальний процес сучасних  телеметричних приладів для діагностики внутрішніх хвороб тварин.

     Викладачі ознайомились з принципами роботи нових діагностичних приладів, можливостями використання у навчальному процесі та випробували їх у  роботі.  
    Так, ветеринарний електронний стетоскоп eKuore Vet, здатний бездротово підключатися до мобільних пристроїв за допомогою технології WiFi.  Стетоскоп розроблений для покращення діагностики і моніторингу за станом паціента. Цей прилад дозволяє швидко і легко проводити  аускультацію, записувати,обробляти або обмінюватися отриманими  звуковими файлами.
     Цифровий ветеринарний отоскоп eKuore дозволяє отримувати зображення зовнішнього слухового проходу і барабанної перетинки тварини, оглядати шкіру та інші ділянки тіла, а також значно збільшувати зображення. Також  прилад може проводити фото- та відеофіксацію важливих діагностичних ознак, ділитися інформацією онлайн, та одночасно транслювати сигнал на будь-яку кількість гаджетів, що його оточують.
     Цифровий ветеринарний бездротовий  ЕКГ монітор eKuore дозволяє за 30 секунд отримувати,  проводити аналіз, обробляти та поширювати  результати електрокардіографії тварини з одного відведення, а також проводити моніторинг за Холтером та серцевий тест під навантаженням. 
     Цифровий ветеринарний гнучкий ендоскоп  eKuore  дозволяє отримувати зображення недоступних для зовнішнього огляду ділянок глотки, гортані та стравоходу, носових ходів тварини, а також значно збільшувати зображення. Також  прилад може проводити фото- та відеофіксацію важливих діагностичних ознак, ділитися інформацією онлайн, та одночасно транслювати сигнал на будь-яку кількість гаджетів, що його оточують.
     Проведення наступного семінару щодо впровадження дистанційних технологій у клінічну практику планується провести  на базі кафедри терапії  і клінічної  діагностики у вересні 2019 року.
     Запис для бажаючих прийняти участь  буде проводитись з 29 серпня по 15 вересня 2019 року. 
                                                             Доцент кафедри терапії  і клінічної  діагностики Н.Г. Грушанська 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook