Біологічно активні препарати в рослинництві як тренд і перспектива

26 червня 2019 року
НУБіП України
 На базі університету пройшла XV міжнародна науково-практична конференція «Біологічно активні препарати в рослинництві. Наукове обгрунтування – рекомендації – практичні результати».

     Її організаторами виступили кафедра екобіотехнології та біорізноманіття, НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології, факультет захисту рослин, біотехнологій та екології за участі Німецького приватного інституту прикладної біотехнології daROSTIM і компанії UKRAVIT.

     У роботі конференції взяли участь більше ста учасників із України, Білорусії, Молдови, Німеччини, Литви, Казахстану які представили результати наукових досліджень та інноваційні розробки у сфері виробництва біологічних препаратів для рослинництва. Основною ж метою було підвищення ефективності та якості наукових досліджень, популяризації та трансферу вітчизняних інноваційних технологій, глибокого вивчення сучасних проблем виробництва біологічних препаратів для рослинництва, обговорення актуальних проблем агровиробництва шляхом обміну досвідом та досягнень.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook