Богдан Баштанар із Васильківщини: «Я обираю НУБіП України та спеціальність «Транспортні технології»

4 липня 2019 року
  • Доброго дня! Розкажіть, будь ласка, про себе.

     — Закінчив Данилівську загальноосвітню школу Васильківського району Київської області. Займаюся спортом, футболом. Цікавлюся історією своєї держави. Вважаю себе активною і креативною людиною.

  • Чи маєте мрію в житті?

     — Мрія мого дитинства – стати висококласним фахівцем в транспортній галузі, влаштуватися за обраним фахом, завести сім’ю. Бажаю забезпечити достойне життя для своєї майбутньої родини та батьків.

  • Чому Ви обрали саме наш Університет?

     — Я серйозно підійшов до вибору університету: читав відгуки в інтернеті, спілкувався з друзями та знайомими. Знаходив багато позитивних відгуків про НУБіП України. Потім наш клас приїжджав до університету на день «відкритих дверей». Сам університет мені одразу сподобався. Він зручно розташований, комфортний, затишний, знаходиться в парковій зоні. Має зручні гуртожитки. Гарний спортивний комплекс.
     Мені також сподобалось відношення до нас працівників деканату. Після усього побаченого я та більшість моїх однокласників прийняли рішення вступати до НУБіП України. Я обрав спеціальність «Транспортні технології», оскільки мене приваблює логістика, а моїх однокласників – дизайн та екологія.
     Також для мене є важливим наявність військової кафедри.

  • Що Ви очікуєте від навчання в Університеті та обраної спеціальності?

     — Вважаю спеціальність дуже важливою для народного господарства України. Випускник нашої школи, який вже навчається на цьому факультеті, більш детально розповів про обрану мною спеціальність. Сьогодні жодну галузь не можливо представити без автомобільних перевезень.
Також очікую розшити свій кругозір, знайти нових друзів.

  • Що Вас хвилює в житті?

     — Я вважаю себе патріотом України, Васильківщини, рідної Данилівки. Мене хвилює, що люди виїжджають з України в пошуках кращого життя. Вважаю, що в Україні мають бути створені гідні умови життя, достойні зарплати, щоб люди не їхали, а поверталися з-за кордону. Потрібно залишатися в Україні та піднімати економіку рідної держави.

  • Чи Ви хочете ще щось додати?

     — Я хочу подякувати своїм батькам за допомогу в навчанні та величезну підтримку. Також хочу сказати велике дякую вчителям рідної Данилівської школи, що допомогли мені успішно скласти ЗНО.

  • Дякую, бажаю Вам успіхів у житті та навчанні!

Розмовляв заступник декана МТФ
Вячеслав Братішко 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook