Колічак Микита: обираю професію інженера-енергетика

26 червня 2019 року
НУБІП України

- Чим тебе зацікавила професія інженера-енергетика, адже є багато інших перспективних професій?
- Я обрав цю професію, бо мені подобається працювати з електроприладами, весь час щось ремонтувати. Вважаю, що професію потрібно вибирати не за перспективами, а за покликанням серця, бо саме в такий спосіб будь-яка робота перетворюється на задоволення.
- Але чи знаєш ти обов’язки інженера-енергетика, адже це небезпечна професія, яка вимагає уваги, терпіння та впевненості?
- Звісно, я неодноразово спостерігав за роботою досвідчених працівників в цій галузі, вони ділилися досвідом і розповідали мені про свою професію. Енергетик повинен забезпечити безперебійну роботу, правильну експлуатацію, ремонт і модернізацію енергетичного устаткування.


 

- А як ти дізнався про НУБіП України?
- Ще в школі до нас приходили студенти цього університету з профорієнтаційною роботою. Вони розповіли багато цікавої інформації про заклад і мене це зацікавило. Я одразу зайшов на веб-сайт НУБіП і знайшов для себе багато нової та корисної інформації.
- Чи залучався ти підтримкою своїх рідних під час вступної компанії ?
- Так, мої батьки одразу підтримали мій вибір. Я добре склав ЗНО з української мови, математики та фізики, також на мій рейтинг вплинули бали з підготовчих курсів до ЗНО в НУБіП України.
- Які твої сподівання від університету?
- Влітку я був на дні відкритих дверей. Нам проводили екскурсію по навчально-науковому інституті енергетики, автоматики та енергозбереження. Я побачив там чудове нове обладнання, привітний та професійний педагогічний колектив. ВУЗ оточує дивовижна природа Голосіївського лісу, що сприяє і навчанню, і відпочинку. Я впевнений, що саме Національний університет біоресурсів та природокористування України дасть мені необхідні знання, які допоможуть мені в житті, адже інженер-енергетик-це справжня чоловіча робота.

Розмову вела завідувач
кафедри вищої та прикладної математики
Батечко Н.Г
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook