Весняні новини для ліцеїстів-випускників від студентки НУБіП України

26 квітня 2019, 15:52
 
Неблизька Сєверодонецька земля з пагорбів київських. Мова, звичайно, йде не про відстань у кілометрах, тим більше у наш час швидких транспортних комунікацій. А про явні і, як показує досвід, досить стійкі відмінності у ставленні до спільного існування, особливо, його проектів на майбутнє. Принаймні, хочеться у те свято вірити, що це стосується насамперед старших поколінь. Молодші ж донеччани і взагалі «східняки» поступово стають такими ж українцями за стилем і духом життя як і решта їхніх однолітків по усій Україні.
 
 
 
Значну роль у, так би мовити, наверненні на ноти неньки України тих представників молодого покоління, кого все ще так чи інакше продовжує спокушати своїми принадами «русский мир» абощо, очевидно, відіграють заклади освіти, у т.ч. виші. Принаймні з впевненістю у цьому ракурсі можна говорити про НУБіП України. 
 
 
 
Відтак спілкування першокурсниці Катерини Солодкої – студентки гуманітарно-педагогічного факультету з одинадцятикласниками Севєродонецького багатопрофільного ліцею вплелося в канву просвітницької активності освітянських закладів. Природно, значну частину уваги під час спілкування Катерина приділила рідному університету, зокрема гуманітарно-педагогічному факультету, не лише як місцю на карті, де забезпечують високий рівень освітньо-виховного процесу, а й як частці життя великої кількості студентів і викладачів. І з цього ракурсу університет розкривається як установа, що дбає загалом про становлення людини як багатогранного буття, а не лише підготовку висококваліфікованого фахівця.
 
Володимир Калуга,
куратор групи МВ-180001б
Солодка Катерина,
студентка групи МВ-180001
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook