Колеги з Німеччини відвідали науково-дослідні господарства університету

24 червня 2019 року
     Перед початком XV міжнародної науково-практичної конференції «Біологічно активні препарати в рослинництві. Наукове обґрунтування – рекомендації – практичні результати», яка відбудеться в нашому університеті буквально днями, колеги з Німеччини – професори Рейнхард Зорге та Вольфган Новік відвідали наші науково-дослідні господарства.

     У Агрономічній дослідній станції ознайомились з передовими технологічними рішеннями на площах наукових дослідів та виробничих посівів. А у «Великоснітинському» - з виробничою навчально-науковою біотехнологічною лабораторією «Екстракон».

     Під час робочого візиту до партнера НУБіП України агрофірми «Колос» більш детально і предметно вивчалися реалізовані передові проекти щодо розвитку аграрної науки та виробництва.

     Ми переймали досвід і ділилися своїм: німці жваво цікавилися, як працює та чи інша технологія, особливості її застосування в конкретних умовах. На прикладі вищезазначених господарств мали можливість особисто засвідчити результати ефективного розвитку вітчизняної науки та інновацій, які впроваджуються у виробництво нашими провідними фахівцями (Микола Патика, Леонід Центило, Василь Туринський, Микола Паламарчук, Микола Журавель, Таісія Григорусь, Юрій Росомаха).

     Від масштабів українських інновацій, уміння швидко переймати світовий досвід, розробляти свої рішення та оперативно реагувати і впроваджувати їх у виробництво за умов сприятливої політики керівництва університету захоплює дух, поділився своїми враженнями професор Зорге.

Валерія Бондарь,
секретар НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook