Збірна гуманітарно-педагогічного факультету – чемпіони змагань з міні-футболу 29-ої Спартакіади «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України

22 червня 2019 року

5 червня 2019 року на майданчику зі штучним покриттям НУБіП України стартували змагання 29-ої спартакіади «Здоров’я» з міні-футболу серед наукових, науково-педагогічних, працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України.  

Участь у першому етапі змагань взяли збірні з 11 факультетів та ННІ. За результатами жеребкування команди були розподілені на три групи (А, Б, В), ігри у яких відбувалися по коловій системі. З кожної підгрупи до наступного кола змагань потрапили по дві найкращі команди та ще дві за найбільшою кількістю набраних очок.

У групі А точилася справжня запекла боротьба, адже сили між суперниками були майже однаковими і одразу три команди набрали по шість очок – це збірні агробіологічного факультету (1 місце), факультету конструювання та дизайну(2 місце) і факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (3 місце). Лише різниця забитих і пропущених м’ячів дала змогу розподілити місця у групі.

У групі Б путівки до 1/4 фіналу отримали збірні команди факультетів гуманітарно-педагогічного (1місце – 6 очок) і механіко-технологічного (2 місце – 3 очки).

У групі В команди факультету аграрного менеджменту і ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження не залишили жодних шансів суперникам, набравши відповідно 9 і 6 очок та зайнявши в групі перше і друге місця, також до 1/4 фіналу потрапила збірна ННІ лісового і садово-паркового господарства

В другому колі змагань, 1/4 фіналуточилися запеклі футбольні протистояння між найкращими збірними командами, адже ціна перемоги – місце в півфіналі! У підсумку, ННІ лісового і садово-паркового господарства переміг команду агробіологічного факультету з рахунком 11:1, гуманітарно-педагогічний факультет переміг збірну факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з рахунком 4:3, факультет аграрного менеджментупереміг команду факультету конструювання та дизайну (3:0), а механіко-технологічний факультет поступився ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з рахунком 2:8.

У півфінальних іграх суперництво між командами ставало все завзятішим, а гравці були максимально сконцентровані і налаштовані лише на головний фінал. Та боротися за чемпіонство зможуть тільки дві найкращі  збірні – це команди гуманітарно-педагогічного факультету (перемогли ННІ лісового і садово-паркового господарства – 5:3) та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, котрі продемонстрували високий рівень підготовки та впевнено дійшли до головного фіналу перегравши минулорічних фіналістів, факультет аграрного менеджменту – 3:2.

Отже, за 3 місце боролися команди факультету аграрного менеджменту і ННІ лісового і садово-паркового господарства. Лісники виявилися більш сильнішими і здобули перемогу 3:2.

У золотому фіналі в протистоянні зійшлися дві найкращі збірні – гуманітарно-педагогічного факультету і ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, професіоналізм і майстерність проти запальної жаги до перемоги! Увесь матч команди тримали вболівальників у напрузі, по черзі зрівнюючи рахунок, та все ж, майстерність та спортивна загартованість взяли гору і команда гуманітарно-педагогічного факультету (у складі: кафедра фізичного виховання – Микола Костенко, Віталій Мірошниченко, Сергій Вербицький, Сергій Бурко, Сава Бринзак, Валерій Прохніч, Олена Отрошко; голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко; директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Генадій Ржевський і зав. каф психології Віталій Шмаргун) отримала перемогу з рахунком 5:3 та звання чемпіонів 29-ої спартакіади «Здоров’я» з міні-футболу серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України.

Вітаємо переможців і призерів змагань та дякуємо всім вболівальникам за палку підтримку на трибунах!

 

 

Олена Отрошко, 

 

викладач кафедри фізичного виховання, 

гуманітарно-педагогічного факультету

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook