Звітуємо про стан виконання наукової роботи

21 червня 2019, 16:22

20 червня 2019 року відбулось звітування про стан виконання науково-дослідних робіт у НДІ здоров’я тварин за перше півріччя 2019 року.

До складу комісії увійшли: директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва Чумаченко І.П., доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Галат М.В., директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Д.А., директор Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Ушкалов В.О., заступник декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з навчальної роботи Слободянюк Н.М., завідувач кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Засуха Ю.В., професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Туринський В.М., начальник науково-дослідної частини Отченашко В.В., начальник науково-організаційного відділу НДЧ Самсонова В.В., старший науковий співробітник НДЧ Хільченко Т.П. і головний метролог науково-організаційного відділу НДЧ Ковбаса Я.В.

Було прозвітовано по темі №110/12-пр-2019 «Наукове обґрунтування та cтворення лікарських засобів на основі феруму (IV) для ветеринарної медицини», науковий керівник – д.вет.наук, професор Духницький В.Б.

До переліку питань, які необхідно було висвітлити, входили строки виконання, обсяг фінансування, кадрове та матеріально-технічне забезпечення тощо. Особлива увага приділялася стану виконання запланованих завдань.

Підсумовуючи комісія відзначила, що дослідження виконуються відповідно до затвердженої робочої програми та календарного плану, є необхідний перелік документів, що відображають плани наукової роботи та фінансової діяльності, а також результати їх виконання. 

Ірина Деркач

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook