Захист міждисциплінарних проектів

19 червня 2019, 11:49

 17 травня 2019 року відбувся захист міждисциплінарних проектів, які виконували студенти 3 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Комп’ютерні науки» у ІІ семестрі. Виконання такого проекту було організоване у рамках вивчення дисциплін «Системний аналіз» (викладачі Олена Глазунова, Валентина Корольчук), «Вебтехнології та вебдизайн» (викладач Віктор Андрющенко), «Економіка та бізнес» (викладач Ірина Вороненко).

    Під час виконання проекту студенти працювали в командах над виконанням завдань по розробці проекту для відкриття власного ІТ-бізнесу. Для цього студентами був проведений аналіз ринку ІТ-послуг, проведено системний аналіз предметної області, створено веб-сайт для популяризації роботи компанії, бізнес-план компанії та розроблено стратегії подальшого розвитку. Кожна команда самостійно обирала вид діяльності майбутньої ІТ-компанії.
     Богдана Осипенко, Владислав Вознюк, Микола Мисник та Володимир Ткаченко у проекті «LEDint» вирішили розширити можливості рекламних компаній за допомогою встановлення LED екранів.
   Максим Березанський, Іван Бойко, Богдан Лукашенко та Олексій Якимов проаналізували можливість розробити стартап-проект продукту «BANDHero», який дозволятиме музикантам взаємодіяти один з одним в режимі онлайн, проводити репетиції, навчальні заняття, навіть влаштовувати онлайн трансляції концертів.
   Дмитро Кучук, Денис Кукуруза, Максим Уханський, Іван Яровенко та Іван Кравчук у своєму проекті «SysWater» реалізували сучасні інженерні та комп'ютерні рішення автоматичного поливу приватної ділянки, поля, саду або об’єкту ландшафтного дизайну.
    Анастасія Демеркова, Ірина Зібцева, Юлія Іщук та Дар’я Кармазіновська працювали над проектом «ED.ua», який мав на меті зекономити час та спростити систему покупок товарів щоденного вжитку для користувачів.
   Вікторія Кантур, Олександр Шиян, Аркадій Осіпов та Василь Заболотний аналізували можливість створення компанії, яка розроблятиме професійну систему охорони для будинку, котрою легко управляти зі звичайного смартфону.
   Вікторія Гаврилюк, Станіслав Демченко та Віталій Кузнецов у своєму проекті «TechnoFast» реалізували Web-систему сервісного центру, яка дасть можливість користувачам вирішити проблеми з програмним забезпеченням власного пристрою не виходячи з дому.
   Студенти Владислав Литвинчук, Володимир Бабуркин, Дмитро Недбайло та Василь Сологуб, чий проект був відзначений, як найкреативніша ідея, реалізували проект «TechnoCafe» - сучасний заклад харчування, який дасть змогу відвідувачам скористатися всіма новинками техніки та зробити замовлення за допомогою інтерактивного столу.
   Найкраща презентація проекту «Car4U», який вдалося реалізувати Дмитру Токарєву, Єфиму Єфіменку, Євгену Калініченку та Миколі Олійнику, допоможе людям отримати цілий комплекс різних послух: пошук та підбір авто, перевірка його технічного та юридичного стану, комплексна діагностика машини.
   Третє місце зайняв проект Сергія Безпалого, Владислава Гермаша та Олександра Семенюка, які працювали над створенням фірми «Algorithm colibri», що займатиметься розробкою ігрових додатків.
   Друге місце посіла команда Юрія Притиковського, Дениса Слабосницького та Ігоря Сидорчука, яка вирішила реалізувати унікальний благодійний проект для збереження культурного надбання «ReTell» з оцифровки та перекладу раритетних видань.


   Команда-переможець Людмила Чубар, Катерина Пронішина та Анна Зима працювали над створенням сервісу «Objective view», який дозволятиме швидко знайти роботу мрії, допоможе кандидатам розвинути всі необхідні навички для отримання бажаної вакансії та допоможе компаніям з мінімальними затратами часу та ресурсів знати найкращого працівника.

В результаті захисту, викладачами було відзначено кращі моменти в роботі кожної команди, а команди переможці нагороджено заохочувальними призами.

Валентина Корольчук,
асистент кафедри інформаційних
і дистанційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook