Конференція GISTECH.UA відкрила таємниці автоматизації геодезичних робіт

18 червня 2019 року
ННВЛ «Автоматизованих систем управління земельними ресурсами»

 «У вік інформаційного суспільства ефективною країною/громадою буде та, в якій оптимізовані витрати на виробництво та використання інформації і суспільству надається широкий доступ до неї» (О.О. Малюк).

 
         16 травня 2019 року студенти-активісти гуртка разом із керівниками відвідали ІХ Міжнародну конференцію «GISTECH-UA 2019», що проходила у місті Києві, в приміщенні готелю «Братислава».
Це чергова конференція GISTECH.UA, організована компанією TVIS (лідером на ринку супутникових знімків), яка вже дев’ятий рік поспіль залишається місцем приємної зустрічі постачальників та користувачів геопросторових даних.
         Топографічні карти, супутникові знімки, геодезичне обладнання, безпілотники, програмне забезпечення, професійні графічні станції – традиційно щільна програма охопила застосування геоданих у різноманітних галузях, включаючи оборонну та розвідувальну діяльність, міське планування та управління територіальними громадами, сільське господарство, і, звичайно ж, картографію.
 
Насиченість конференції була дуже великою: 39 презентацій що були поділені на 3 блоки; близько 170 компаній серед яких SystemSolutions, HI-TARGET, DJI|Kyiv, EUROPEANSPACEIMAGING, HP, AIRBUSта багато інших; міжнародні спікери, які представляли: Республіку Корею, Данію, Францію, Німеччину, Іспанію, Чехію а також Україну.
З-поміж представленого на виставці геодезичного обладнання кожен учасник гуртка зміг знайти щось нове для себе: сучасні моделі дронів та коптерів, електронних роботизованих тахеометрів, трасошукачів, лазерних рулеток і не тільки.
Студентів із радістю запрошували до співпраці – зацікавленим пропонували працевлаштування у молоді команди провідних компаній. Найкращі пропозиції звучали від компаній TVIS, SystemSolutions, HI-TARGET які є, так би мовити, «передовиками» у своїй галузі.

        Конференція дала можливість не тільки відкрити для себе щось нове чи отримати можливість співпраці з провідними компаніями, але й підкреслила необхідність розвитку геодезиста, як користувача передових технологій у світі автоматизації землевпорядних робіт.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook