Літо на факультеті землевпорядкування розпочалося разом із теплою погодою та закінченням екзаменаційної сесії

10 червня 2019 року
факультет землевпорядкування НУБіП України

         Так, добігає до свого кінця червень та добігає, з незначним запізненням, студент до аудиторії. Проспав, бо вчив цілу ніч матеріал, який здаватиме на іспиті ‒ літо на факультеті землевпорядкування розпочалося теплою погодою та екзаменаційною літньою сесією!

На коридорах факультету під час здачі іспитів людно, студенти та викладачі поспішають до своїх аудиторій. Хто старанно навчався упродовж усього семестру ‒ прийшов з гарним настроєм, інші ж ще до приходу викладачів повторюють пройдений за рік матеріал.
 Для студентів, які навчаються на ОС «Бакалавр» ‒ це ще одна пройдена сходинка до цілі, окрім студентів четвертого курсу для них ця сесія стала остатньою на цьому етапі. Магістри – землевпорядники, в свою чергу, стають взірцями для своїх молодших колег. І на екзаменах з навчальних дисциплін, намагалися всебічно розкрити отримані знання, а після екзаменів, для них розпочинається остатня виробнича практика в стінах рідного університету.
Звісно, студенти є різні. Хтось вчиться дуже добре, хтось має середній рівень. Однак, варто зауважити, що викладачі кафедри землевпорядного проектування докладають чимало зусиль для того, аби підтягнути тих, хто не встигає. Звісно, ця сесія не є винятком, і нині є такі студенти, які мають заборгованість. Однак, у їхньому розпорядженні ‒ офіційні перескладання і ми завжди з розумінням ставимося до усіх життєвих обставин через які студент не встиг підготуватися до іспиту чи заліку.  
 
     
 
 
Підсумувавши результати, можна зазначити, що студенти землевпорядного факультету гідно тішили своїми знаннями викладачі, чому сприяла доброзичлива і спокійна атмосфера на всіх екзаменах, бо кожна сесія дає можливість перевірити себе на витривалість та зрозуміти свої сильні та слабкі місця.
 
Головне, що кожного року в родині нашого факультету з’являються нові імена, які готові навчатися, здобувати досвід та рости, і не пасувати перед труднощами!
Віта Бондарчук,
магістр кафедри землевпорядного проектування
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook