Атестація магістрів кафедри землевпорядного проектування

31 травня 2019 року
факультет землевпорядкування НУБіП України

      Згідно Вимог до організації підготовки і захисту магістерських робіт, затверджених Вченою радою НУБіП України 27 травня 2019 року на кафедрі землевпорядного проектування пройшла атестація магістрів кафедри, які навчаються за магістерською програмою «Землеустрій та кадастр».

Магістри доповіли про хід виконання індивідуальних планів, а також про основні наукові та практичні здобутки, отримані в ході виконання власних досліджень. Студенти презентували опрацьовані розділи магістерських робіт, представили методики дослідження при їх підготовці, відзначили новий опублікований матеріал. Доповіли про участь у наукових конференціях, семінарах; повне виконання вимог індивідуального плана, а також остаточне наповнення усіх рубрик сторінки магістра на сайті НУБіП України (https://nubip.edu.ua/node/51828).
В ході обговорення результатів роботи разом із викладачами кафедри були виявлені слабкі місця і неточності у виконанні магістерських робіт та які труднощі виникли при їх написанні. Керівниками досліджень були запропоновані шляхи усунення виявлених недоліків та напрями подальшого удосконалення магістерських досліджень.
Магістри доповіли про заключені договори з організаціями та фірмами на яких проходитимуть виробничу магістерську практику, а на завершення було цікаво послухати про планування навчальної, наукової та інноваційної роботи вже на 3 семестр навчання.
 
Всім бажаємо успіхів, натхнення для подальшого написання наукової роботи!
Ірина Колганова,
асистент кафедри землевпорядного проектування
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook