Під час навчальної практики з ветеринарної фармакології студенти факультету ветеринарної медицини взяли участь у роботі семінару "Розробка лікарських препаратів"

11 червня 2019 року

10 червня стартувала навчальна практика на другому курсі скороченого терміну навчання. Вже в перший день студенти 7 групи взяли активну часть у роботі семінару "Розробка лікарських препаратів", який організувала фармацевтична компанія "Юрія-фарм".

Після вступного слова Лося Олексія Володимировича, керівника відділу фармацевтичної розробки, було презентовано історію та сьогодення, а також здобутки компанії.

Доповідач Карпенко Анастасія Григорівналом, як менеджер по роботі з пресоналом,  поділилася власним досвідом у сфері вітчизняно маркетингу.

Цікавою та пізнавальною була лекція на тему  «Сучасні вимоги до фармацевтичної розробки лікарських засобів». Лось Олексій Володимирович детально охарактеризував шлях українського генерика та оригінального препарату від їх розробки до реалізації.

В обговоренні активно взяли участь студенти, які представляли київські виші медичного та фармацевтичного спрямування.

Також було проаналізовано розробку стерильних лікарських засобів (Лось Олексій Володимирович, керівник відділу фармацевтичної розробки).

На високому рівні були прочитані лекції на теми:  «Біомолекули: дизайн векторів, системи експресії, методи аналізу» (частина 1) (Король Наталя Андріївна, к.б.н., біотехнолог НЦ , Сидор Роман Ігорович, к.б.н., біотехнолог НЦ),  «Біомолекули: дизайн векторів, системи експресії, методи аналізу» (частина 2) Новосьолов Сергій Олександрович, біотехнолог-аналітик НЦ).

Наприкінці було проведено одногодинне тестування, а після підведення підсумків семінару усім присутнім було вручено сертифікати.

Ірина Деркач


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook