Італійська резиденція, ART lunch, створення «Щасливої валізи»

12 червня 2019, 12:42

Очевидно, що дипломатія - це щирість, мистецтво, ароматна кава, гарний настрій, дружба і чудове дозвілля представниць різних народів

Багатогранна, різностороння, захоплююча господиня італійської резиденції організувала чудовий перформенс для подруг у Києві.

Господиня свята пані Валентина запросила відому креативну художницю Ольгу Кошелєву на творчу зустріч у резиденцію Італії. Ольга знана мисткиня, - учасниця виставок в Україні, США, Франції, Монако, Італії, Канаді. Ольга Кошелєва: «ця тепла дружня зустріч дуже сподобалася. Вдячна за інтерес до сучасного живопису, за запрошення пані Валентині. Я щаслива, що багатьом подобається моє бачення мистецтва. Кожен спробував себе художником на мить, розмальовуючи валізу для подорожей.... неймовірним акцентом є ідея Вероніки Чекалюк поєднати кольори прапору - так прикрасити валізу, котра у майбутньому обїде увесь світ. Поетизацію валізи доповнила доречнна пропозиція Вероніки, яку підтримали усі гості: кожен написав листівку із побажаннями для власниці валізи-шедевру, своє вітання дівчата писали у прозі і віршах. Цього дня ми усі разом із звичайної валізи зробили шедевр, красивий аксесуар з позитивними емоціями щастя. Взагалі, моє мистецтво стосується нашого крихкого співіснування з екосистемою Землі, не втрачаючи при цьому почуття гумору. У жовтні запрошую на столичну виставку».

 

Серед гостей ART lunch жінки-дипломати, науковці, друзі України та Італії. Тема

малювання для дорослих популярна у всьому світі, цей вид дозвілля зарахований до категорії арт терапія. Техніка малювання - це позитивне спілкування, мистецтво допомагає самопізнанню, особистісному зростанню і регуляції емоцій. Сьоголні розпис валізи - це можливість креативно висловити побажання, продемонструвати дружбу, свої відчуття і емоції навколишнього світу.

 

 

Кульмінація святкової зустрічі частування вишуканим тортом у формі капучіно - улюбленого напою, мабуть, усіх жінок світу. Свято вдалося завдяки майстерності харизматичної художниці, щирості гостей й вишуканому прийому пані Валентини.

Нехай ця валіза дарує гарний настрій своїй власниці, нехай кожен радіє життю і буде щасливим. Творіть і спілкуйтеся, відкривайте свої серця прекрасному мистецтву.

Засновником арт-терапії вважають Маргарет Наумбург, яка в 1940 році запропонувала ставитися до малюнка, як до способу проявити несвідомі образи. Сьогодні її напрацювання і відкриття використовуються практикуючими фахівцями психоаналізу, і вважаються одним з найпотужніших в терапевтичному плані способів художнього самовираження.

 

Журналіст: Діана Колесник
Фото: https://www.instagram.com/olgakoshelevaart/
www.olgakosheleva.com

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook