РОМАН РУДИЙ - КРАЩИЙ КОМПОЗИТОР !

11 червня 2019 року
м.Київ

 На початку червня м. Буча зустрічало ХІХ Міжнародний телерадіофестиваль» Прем’єра пісні», який є яскравою, феєричною, сповненою українським духом пісенною сторінкою української культури.

         Сцена цього дня  зустрічала і проводжала бурхливими аплодисментами виконавців, які свято бережуть разом із дітьми материнську пісню і несуть іі у світ. Прикладом цього є родина Мар’яна Гаденка, у якій співають і ведуть заходи уже три покоління.
 
                                                                                          
                                                                                                                
         Непросто було членам журі визначати переможців серед авторів слів і музикантів, сімейних дуетів, колективів, які виконали кілька десятків нових пісень, де кожна - з душею, кожна - історія радості і болю, кожна - сповідь і пам`ять....
 
                                                                   
            Були  відомі, ті , хто не зраджує обраній справі десятки років, були ті, хто лише робить перші кроки у професії, проте всі -  талановиті і улюблені. . І нам приємно повідомити, що доцент кафедри культурології керівник мистецької студії «Сім сходинок» заслужений артист України Роман Рудий став переможцем міжнародного телерадіофестивалю  у номінації «Кращий композитор».
 
                                                                                                    
         Вітаємо Романа Антоновича із заслуженим визнанням і бажаємо творчої наснаги, енергії і позитивних емоцій від роботи у нашому колективі, адже вони так потрібні для нових музичних творів про рідну землю, рідну мову, рідний університет !
 
                                                                                                    
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook