У студентському містечку НУБіП – новий спортивний майданчик

10 червня 2019 року
     9 червня на території поблизу гуртожитку №9, відбулося відкриття нового спортивного майданчику, встановленого за підтримки депутатів КМР Дмитра Калініченка, Вадима Іванченка та Володимира Прокопів.

     Головною складовою свята стали змагання з підтягування на перекладині, адже на них кожен бажаючий студент міг довести, що саме він зможе подолати своїх конкурентів та отримати безкоштовний абонемент в спортивний зал "iGym" . Як виявилося бажаючих чимало, та й рівень фізичної підготовки наших студентів на висоті, адже різниця між першими місцями була мінімальною, проте переміг з найкращим результатом – Гмирянський Роман.

 

     Не менш важливими для спортсменів стали їх групи підтримки, які своїми оплесками та підбадьорливими вигуками мотивували учасників змагання викладатися на повну. Як відзначив голова Студентської організації НУБіП Олександр Павелко: "Саме такі заходи та атмосфера змагань, яка панує на них ще раз доводять, що студенти Нашого Університету – одна велика родина".

     Тож, беззаперечно, подібні події мають місце та повинні відбуватися, адже спорт не тільки зміцнює здоров'я, а й об'єднує і мотивує досягати вершин.

Олександр Василенко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook