Злата Зубрицька: вступ на магістерську програма «Менеджмент організацій і адміністрування» як інвестиція в успішну кар’єру

10 червня 2019 року
     Одна з кращих студенток факультету агарного менеджменту Злата Зубрицька буквально сьогодні успішно захистила бакалаврську випускну роботу на тему удосконалення системи менеджменту підприємства і вже обрала для подальшого навчання магістратуру НУБіП. Конкретно – освітню програму «Менеджмент організацій і адміністрування». Про цей її вибір – наша розмова.

 

  • Давайте, почнемо з початку. Чому обрали НУБіП?

     — Я ще в школі зрозуміла: хочу працювати в агарному бізнесі. Цей напрямок економіки України вважаю найбільш перспективним. Тому й університет обирала відповідного профілю. Другою умовою була зручна інфраструктура. І НУБіП відповідав та, власне, й відповідає їм обом.
     При виборі ж фаху керувалася насамперед його, якщо можна так сказати, універсальністю. Адже менеджер може працювати в багатьох галузях і, крім іншого, повинен мати широкий кругозір. Плюс – це спеціальність, яка дає можливість швидкого кар’єрного росту.

  • Випродалися сподівання?

     — Цілком. Існує хибна думка. Що аграрний виш – не може бути топовим. Якщо говорити про наш НУБіП, то вона повністю хибна. Він вже давно з суто аграрного став університетом наук про життя і дає студентам багато цікавих і різних компетенцій. Завдяки професійним викладачам і можливостям, які відкриваються тут для студентів (я приміром пройшла двомісячне стажування у Франції), вийшла вже сформованим фахівцем.

  • І ось – час вибору магістратури. А дівчина, яка чотири роки отримувала підвищену стипендію і відповідно матиме диплом з відзнакою, може обрати будь який виш…

     — Могла. Але спинилася на факультеті аграрного менеджменту НУБіП. Бо маю з чим порівнювати: про якісь виші чула, з якимись стикалася. Але такого ставлення до студентів, коли завжди можна розраховувати на підтримку і допомогу, не бачу ніде. Дуже великою перевагою є сильна практична складова підготовки. Все, що ми вивчали, спиралося на відповідну базу: звідки ці цифри беруться, як їх аналізувати, що, власне кажучи, з цим всім робити. Крім того, навчалися на гідній матеріально-технічній базі. Ще один з плюсів: відсутність нестатутних відносин, про які в інших вишах чула. Тож, незважаючи на можливість широкого вибору, вирішила продовжити навчання на рідному факультеті. І обрала перспективну програму «Менеджмент організацій і адміністрування» як інвестицію в успішну кар’єру.

Розмовляла Ірина Білоус
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook