На факультет завітали випускники 1959, 1969 та 1974 років!

10 червня 2019, 11:00

Факультет ветеринарної медицини продовжує приймати своїх випускників, а 7 червня вони були особливі! До нас завітали випускники 1959, 1969 та 1974 років! Ці випускники не навчались у 12 корпусі, вони провели свою студентську юність у 6 корпусі, який тоді відносився до факультету. Тому наших перших гостей очікувала екскурсія факультетом та відвідування Музею анатомії – візитної картки сучасного факультету!


Зустріли випускників декани факультету ветеринарної медицини доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України Цвiлiховський Микола Іванович та доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН України, Заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії наук вищої освіти України Мазуркевич Анатолій Йосипович.

Присутні ознайомились із досягненнями факультету, науковою діяльністю, складом кафедр.


Взяли слово і випускники, які подякували за організацію зустрічі та зауважили про особливе значення місця, де пройшли студентські роки і отримали знання кожен з присутніх. Особливо приємно вітати випускника 1959 року Кошель Михайло Григоровича, який не дивлячись на поважний вік, знайшов у собі сили та бажання відвідати факультет. Бажаємо Михайлу Григоровичу здоров’я та очікуємо його кожного року на подібних зустрічах!

Традиційно студенти факультету підготували музичні подарунки.

Наталія Михайленко

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook