“Агро-2019” – платформа для прем’єрних показів в усіх галузях АПК України

6 червня 2019 року
ВДНГ
“Агро-2019” – найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, прем’єрних показів в усіх галузях АПК України.
Виставка проходила на території Національного комплексу “Експоцентр України” з 4 по 7 червня 2019 р. Участь у заходах взяли близько 1300 компаній із 15 країн світу.
  
Держгеокадастр презентував свій стенд на «АГРО-2019». Тому викладачі та студенти факультету землевпорядкування не могли оминути цей захід.
 
 
Так, магістри 1 групи разом з наставником Людмилою Гунько відвідали аграрну виставку. Тут зібралися тисячі фахівців агросфери з усього світу, тут аграрії демонструють свої досягнення, діляться досвідом, обговорюють галузеві проблеми та шляхи їх вирішення.
 
Студенти були вражені масштабами виставки. Такі заходи є корисними і для спеціалістів у галузі сільського господарства, які цікавляться сучасними тенденціями та намагаються впроваджувати їх у процесі своєї діяльності, і для студентів, які стоять перед вибором свого майбутнього.
 
Таня Кравчук,

магістр факультету землевпорядкування 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook