СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ - АКТИВНІ УЧАСНИКИ 62-Ї СПАРТАКІАДИ СТУДЕНТІВ НУБіП УКРАЇНИ

8 червня 2019 року

Спартакіада студентів НУБіП України проводиться щорічно з 1957-1958 навчального року. Метою проведення змагань спартакіади студентів є: формування особистості здорового способу життя, залучання їх до участі у фізкультурно-масових і спортивних заходах, формування високих морально-патріотичних і психологічних якостей, відбір студентів до збірних команд НУБіП України з різних видів спорту для участі у районних, міських, всеукраїнських змаганнях та організація активного відпочинку, спілкування учасників з різними командами факультетів.
У спартакіаді студентів брали участь 15 збірних команд факультетів, ННІ, до складу яких входили студенти, слухачі магістратури, аспіранти денної форми навчання, випускники магістратури поточного навчального року. Цьогорічна спартакіада студентів складалася з 16 видів змагань.
Студенти факультету ветеринарної медицини під керівництвом заступника декана з виховної роботи Сергія Деркача, відповідального за спортивно-масову роботу Тараса Савчука і старшого викладача кафедри фізичного виховання Світлани Валентинівни прийняли активну участь в усіх видах змагань 62-ої спартакіади студентів НУБіП України та в загальному заліку посіли 4 місце.
Впродовж спартакіади студентами факультету ветеринарної медицини було зайнято такі місця: 2 місце – легкоатлетична шведська естафета; 3 місце – естафета «Голосіївське кільце»; 3 місце – легка атлетика; 3 місце – важка атлетика; 3 місце – спортивна академічна група; 4 місце – гирьовий спорт; 4 місце – боротьба вільна; 5 місце – теніс настільний; 7 місце – військово-спортивне змагання; 7-8 місця – змагання з шахів; 7-8 місця – змагання з волейболу серед хлопців; 8 місце – змагання з шашок; 9-12 місця – змагання з баскетболу серед дівчат; 9-12 місця – змагання з баскетболу серед хлопців; 12 місце – змагання з міні-футболу; 12-14 місця – змагання з волейболу серед дівчат.
Дякуємо всім студентам спортсменам факультету ветеринарної медицини, які прийняли участь в змаганнях у 62-ій спартакіаді студентів НУБіП України 2018-2019 н.р., бажаємо подальших перемог та не зупинятися на досягнутому.
Дякуємо деканату факультету ветеринарної медицини за підтримку наших спортсменів, а також вболівальникам за підтримку на змаганнях студентів факультету ветеринарної медицини.
Це був незабутній навчальний рік і ми всі молодці. Бажаємо всім здати сесію та чудових і незабутніх канікул.
Студенти факультету ветеринарної медицини, ви - найкращі!!!!

Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини Т. Савчук

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook