Команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології – срібний призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 202 «Захист і карантин росли»

31 травня 2019 року
     27-29 травня 2019 року в Харківському національному аграрному університеті імені В.В. Докучаєва на високому рівні був проведений ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Захист і карантин рослин», серед студентів вищих аграрних закладів освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації.

     Цього року честь нашого університету відстоювали студенти 3 і 4 курсів спеціальності «Захист і карантин рослин»: Павлюк Людмила, Гензаровська Вероніка, Глущук Валерія, Писанка Максим і Кулик Діана.

     Учасників чекали складні випробування. Тест із дисципліни містив 50-100 запитань, практичні завдання, а також задачі різного рівня складності. Змагання тривало понад 6 години.

 

     Студенти факультету Павлюк Людмила (ІІ) і Вероніка Гензаровська (ІІІ) здобули відповідно срібло та бронзу і відзначені дипломами оргкомітету олімпіади. Грищук Валерія, Писанка Максим і Кулик Діана теж показали високі результати та нагороджені дипломами учасника олімпіади.

     У підсумку команда НУБіП посіла ІІ місце та відзначена дипломом! Грамотою ХНАУ також відзначена доцент кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин Леся Бондарева.

     Олімпіада – це не тільки напружена робота, але й цікаві екскурсії та зустрічі. Гарним завершенням напружених змагань та приємним сюрпризом для студентів-учасників олімпіади і викладачів стала оглядова екскурсія містом, відвідування Feldman ecopark, природничого музею м. Харкова.

     Колектив факультету захисту рослин, біотехнологій та екології щиро вітає своїх студентів та висловлює їм вдячність за виявлену активність та гідне представлення нашого університету на Всеукраїнській олімпіаді. Зичимо їм міцного здоров’я, сили духу, наполегливості в оволодінні фахом, нових здобутків та цікавих вражень!

Леся Бондарева,
доцент кафедри інтегрованого захисту
та карантину рослин

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook