Факультет ветеринарної медицини спільно із Школою охоронних собак «Альфа» – організатори Відкритих змагань з національної програми підготовки та перевірки робочих якостей службових собак «Український Ринг»

1 червня 2019 року
     26 травня 2019 на майданчику Школи охоронних собак «Альфа», що на території факультету ветеринарної медицини НУБіП України, відбулися Відкриті змагання з національної програми підготовки та перевірки робочих якостей службових собак «Український Ринг», ступінь 1.

     На старт вийшло 14 вартових з Києва та Одеси з собаками службових порід – німецькими, бельгійськими вівчарками малінуа та грюнендаль, кане-корсо та різеншнауцер.

     Найкращі результати показали собаки у захисному розділі, демонструючи достойну роботу, охороняючи речі вартового, територію від двох зловмисників та затримуючи втікача. Ускладнення під час виконання вправ слухняності, яке полягає у постійній присутності помічника у захисному костюмі, мало свій вплив на керованість підопічних, проте більшість вартових впевнено впоралися із завданням у правах «Рух поруч» у різних темпах під звуки пострілів, «Подолання бар’єру», «Витримка», «Повернення до вартового» та «Ставлення до їжі, яку підкидає сторонній». Найскладнішим розділом виявився пошук речі із запахом вартового, над чим працюватимуть команди, готуючись до наступних змагань.

 

     Школа «Альфа» вдячна партнерам за всебічну підтримку, яку надає адміністрація факультету ветеринарної медицини в особі декана Миколи Цвiлiховського та завідувача ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" В’ячеслава Соломона. Дякуємо за допомогу у підготовці заходу представництву кормів для тварин Josera Ukraine, а також українському виробнику засобів для прибирання за собаками компанії «Чистопес», які організували розважальну програму та подарунки для гостей та учасників змагань.

     Вітаємо з кваліфікаціями та кубками переможців, і запрошуємо на нові заходи! Вже цієї осені чекаємо усіх на Кубок школи «Альфа», що відбудеться 27 жовтня 2019.

Поліна Тірська,

представник Школи охоронних собак «Альфа» 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook