Факультет аграрного менеджменту чемпіони Кубку ректора НУБіП України з футболу

28 травня 2019 року
     27 травня 2019 року на стадіоні НУБіП України відбувалася фінальна гра Кубку ректора НУБіП України з футболу присвячена відзначенню «Дня університету». В змаганнях приймали участь 8 найкращих команд за підсумками 62-ї спартакіади студентів НУБіП України з міні-футболу. Команди були розподілені на 2 підгрупи, з яких до півфіналу потрапили найсильніші чотири збірні факультетів аграрного менеджменту, агробіологічного, тваринництва та водних біоресурсів факультету і ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     В першій півфінальній грі зустрічалися команди факультетів агробіологічного і тваринництва та водних біоресурсів. В основний час переможців обрати не вдалося, гра закінчилася з нічийним рахунком 1:1, і лише серія післяматчевих пенальті виявила першого учасника фіналу. Гравці факультету тваринництва та водних біоресурсів були більш влучними і виграли з рахунком 5:4. Загальний рахунок матчу 6:5.

     В другій півфінальній грі зустрічалися команди факультету аграрного менеджменту та ННІ лісового і садово-паркового господарства. Гравці факультету аграрного менеджменту домінували на протязі всієї гри і 4 рази відзначилися в воротах суперників, лісники ж спромоглися відповісти лише одним голом у відповідь. Гра завершилася з рахунком 4:1 і майбутні менеджери у фіналі!

     Фінальна гра між двома найсильнішими командами університету розпочалася з символічного першого удару ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка. Матч за чемпіонство зібрав чималу кількість вболівальників та гостей, які палко і завзято підтримували своїх гравців. Це додавало спортсменам наснаги і мотивувало ще більш запекліше боротися за перемогу. Та переможець може бути лише один і футболісти факультету аграрного менеджменту вже втретє довели, що рівних у футболі їм немає, вигравши матч з рахунком 2:0. Перший гол у ворота суперників забив Владислав Степанюк, другий – Богдан Козій. Треба відзначити і гравців факультету тваринництва та водних біоресурсів, які створили гідну конкуренцію чинним чемпіонам.

 

     Вітаємо футболістів факультету аграрного менеджменту та бажаємо завжди досягати найвищих вершин у спорті!

 

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook