Стартував другий етап VIІI «Фестивалю студентської науки – 2019»

15 травня 2019 року

В університеті 14 травня 2018 року стартував другий етап VІІІ Фестивалю студентської науки – 2019. Організований науково-дослідною частиною, Спілкою молодих вчених, і Радою аспірантів, він вже у восьме визначає кращих з 211 студентських наукових гуртків, які діють у НУБіП.

Щороку боротьба за призові місця на цьому, свого роду, науковому чемпіонаті, приуроченому до Дня науки, стає все гострішою. Тому ви всі, хто зумів перемогти на першому етапі, що пройшов на факультетах, ННІ та відокремлених підрозділахз 17 квітня по 13 травня, вже досягли успіху, звернувся до фіналістів ректор університету Станіслав Ніколаєнко.

Він зазначив, що у навчальному році, що триває (2018/2019 н.р.) 27 студентів університету стали призерами всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей МОН України. Студентські наукові роботи Катерини Лозоцької (економічний факультет), Шишової Дар’ї (факультет землевпорядкування), Тягній Катерини (ННІ лісового і садово-паркового господарства), Биченка Володимира (ННІ лісового і садово-паркового господарства) визнані кращими в Україні та посіли І місця. 84 студенти пройшли тренінгове навчання з розвитку лідерських якостей у «Школі лідерства НУБіП України». У минулому році 22студентами університету разом з науковцями було отримано 14 патентів, спільно з викладачами підготовлено 2638 наукових публікацій, апробовано результати наукової роботи 3690 виступами на конференціях, у т.ч. 53 за кордоном.

Станіслав Миколайович висловив своє задоволення тим, що цього року до фіналу пройшло 17 команд з базового закладу і 8 – з регіональних підрозділів (Ніжинського агротехнічного інституту; Бережанського агротехнічного інституту; Рівненського коледжу; Ірпінського економічного коледжу; Ніжинського агротехнічного коледжу; Бережанського агротехнічного коледжу; Немішаївського агротехнічного коледжу; Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової). Це дуже гарний результат.

Представляли ВСП "Рівненський коледж НУБіП України" гуртківці відділення програмування. Адже за останній рік дві їх роботи впроваджено в освітній процес коледжу. Це програмний продукт "Відділ кадрів навчального закладу" та "Зміни до розкладу занять коледжу". Хочеться відзначити роботу Віктора Козачка, студента-бакалавра, Андрія Мартинюка, старосту гуртка програміст, Мар'яну Хамуду, заступника старости, які підготували та достойно представили матеріали на  VІІІ Фестивалі студентської науки – 2019 у базовому університеті під керівництвом Юпаткіної Наталії Ярославівни.

Обговорення наукових здобутків студентських гуртків проходило у жвавій атмосфері з цікавими дискусійними запитаннями та влучними й інноваційними відповідями. Нагородження переможців відбудеться на урочистому засіданні, присвяченому відзначенню Дня науки в університеті, 18 травня о 1000 в аудиторії 309 навчального корпусу № 3.

Ірина Якимчук, 

джерело: https://nubip.edu.ua/node/60674 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook