Нова традиція студентської організації – студентський виїзд

27 травня 2019 року

Студентський актив нашого університету добре знаний усіма студентами, завдяки заходам, які вони проводять. Упродовж навчальних семестрів вони успішно готуються та організовують все новіші та крутіші свята, і цей рік не став виключенням. Не зважаючи на те, що навчальний семестр наближається до свого логічного завершення, студентська організація на чолі з діючим головою Максимом Паламарчуком та «новобраним» головою Олександром Павелком вирішили започаткувати нову традицію – Студентський виїзд. І уже 25-26 травня пройшов перший такий. 60 найактивніших представників усіх ННІ та факультетів вирушили до ВП НУБіП Боярської лісової дослідної станції. Захід відбувся за підтримки ректора Станіслава Ніколаєнка та депутата Київради Вадима Іванченка.

     Зустрічали учасників головні організатори: Олександр Павелко (ФХТ та УЯП АПК), Максим Паламарчук (МТФ), Олександр Потупа (ФТВБ), Рустам Джафаров (ФХТ та УЯП АПК), Тарас Дидюк (ФХТ та УЯП АПК), Максим Хомич (МТФ), Євгеній Коваль (МТФ), Тетяна Розбицька (ФХТ та УЯП АПК), Роман Зінченко (ФХТ та УЯП АПК), Анна Забоцька (ФТВБ), Олексій Сегеда (ННІ ЛіСПГ), Дарина Шуляка (ННІ ЛіСПГ), Дарья Ракова (ФХТ та УЯП АПК) та Максим Гречанюк (ФЗРБ та Е).

     Основна мета з’їзду: стерти кордони між студентством та адміністрацією, адже на захід запросили заступників деканів та співробітників університету. І тими, хто погодився поспілкуватися зі студентської молоддю стали: начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк, фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Анастасія Стародуб, заступник директора ННІ ЛіСПГ Олександр Соваков, старший викладач кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну Андрій Несвідомін та вихователь гуртожитку №9 Ірина Веретинська.

     Перший день пройшов дуже насичено: після приїзду речі усіх учасників перевіряли на «митниці» аби ніхто не провіз на захід заборонені речі та речовини. Потім команди дружно ставили намети у, огородженому стрічкою, наметовому містечку. Після цього відбулись численні змагання, такі як: футбол, волейбол, корпоративна сила, «Alies», різноманітні тренінги для знайомства та об’єднання усіх учасників виїзду, вечірня дискотека.

  

     Не зважаючи на перемінливі погодні умови: спеку, від якої учасники рятувалися в річці, дощ та грозу, під час яких зігрівало багаття та найстрашніше – комахи та комарі, які, мабуть, також хотіли поспілкуватися з «новачками» на їхній території, усі, хто завітав на останній виїзд року залишилися задоволеними та повернулися наступного вечора у прекрасному настрої.

     Не залишився осторонь і проректор з начальної і виховної роботи Сергій Кваша, який завітав на захід аби привітати студентських активістів та взяти участь у конкурсній програмі другого «фестивального» дня.

Анастасія Стародуб
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook